Surse: Fostul număr 2 din SPP servea ceaiul plin de droguri la clinica lui Gelu Oltean! Generalul Gabriel Creţu a fost trecut în rezervă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 19:57
Surse: Fostul număr 2 din SPP servea ceaiul plin de droguri la clinica lui Gelu Oltean! Generalul Gabriel Creţu a fost trecut în rezervă
Generalul Gabriel Crețu se trata cu droguri la clinica lui Gelu Oltean. Sursa foto: evz.ro

Lista VIP-urilor care se tratau cu ceauri pline de droguri la clinica fostului șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean, este completată de un nume cu greutate!

Generalul Gabriel Crețu se trata cu droguri la clinica lui Gelu Oltean

Se pare că și Gabriel Creţu, fostul număr doi din Serviciul Pază și Protecție, servea ceaiul la clinica unde se țineau ritualuri șamanice, potrivit unor surse citate de g4media.ro. Mai mult decât atât, acesta ar fi fost trecut în rezervă!

Fostul numărul doi din Serviciul de Pază şi Protecţie, Gabriel Creţu, a fost depistat la Clinica din satul Stănești, de lângă comuna Răcari (Dâmbovița), care îi aparține Vanessei Youness, iubita fostului șef al serviciului de informații din Ministerul de Interne, Gelu Oltean.

Generalul Gabriel Crețu, găsit de procurori pe lista de așteptare la clinica unde se făceau ritualuri șamanice

Procurorii au descoperit la percheziţiile făcute pe 14 decembrie și numele lui Gabriel Crețu pe listele celor care urmau să ia parte la următoarea întâlnire care ar fi trebuit să aibă loc între 13 și 15 decembrie, potrivit G4Media.ro.

El s-ar fi aflat printre cele 39 de persoane care s-au înscris pentru a participa la eveniment. Potrivit aceloraşi surse, Gabriel Creţu ar fi apropiat al lui Gelu Oltean, fiind foști colegi la Academia de Poliție.

Procurorii DIICOT susțin că la clinica din Dâmboviţa aveau loc reuniuni de consum Ayahuasca, ceai care conține un drog de mare risc, DMT.

În urma descinderilor, Gelu Oltean, iubita sa Vanessa Youness şi un cetăţean de origine britanică au fost arestaţi preventiv. La scurt timp după ce a fost găsit pe listele clinicii respective, Gabriel Creţu, general-locotenent – cu trei stele a fost trecut în rezervă. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă a generalului în vârstă de 53 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×