Fosta soție, mesaj sfâșietor pentru Mihai Constantinescu chiar pe patul de moarte! „I-am spus că sunt recunoascătoare pentru tot ce mi-a dăruit”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 09:00
Fosta soție, mesaj sfâșietor pentru Mihai Constantinescu chiar pe patul de moarte! „I-am spus că sunt recunoascătoare pentru tot ce mi-a dăruit” GALERIE FOTO
Mihaela Constantinescu a fost prima soție a lui Mihai Constantinescu. Sursa foto - facebook

Fosta soție i-a transmis un mesaj sfâșietor lui Mihai Constantinescu chiar pe patul de moarte al artistului! Mihaela Constantinescu a fost de acord să dezvăluie opiniei publice ultimele cuvinte pe care i le-a spus celui care i-a fost partener de viață. A făcut acest lucru la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Aceasta a ținut să precizeze că i-a spus lui Mihai Constantinescu, înainte ca artistul să se stingă din viață, că îi este recunoscătoare pentru tot ce i-a dăruit.

Fosta soție, mesaj sfâșietor pentru Mihai Constantinescu chiar pe patul de moarte!

„I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire… Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit… Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta”, a declarat Mihaela Constantinescu.

„Simona, doamna Adam, care este naşa lor de căsătorie, eu am fost atât cât am putut pentru că am mai avut câteva plecări scurte din ţară, mama mea şi prieteni care ne-au căutat, care ne-au întrebat întotdeauna cu ce ne pot ajuta. El fiind la Terapie Intensivă, nu putea să intre toată lumea, chiar dacă anumite persoane şi-au manifestat dorinţa de a-l vizita”, a mai spus ea.

„I-am spus că sunt recunoascătoare pentru tot ce mi-a dăruit”

Mihaela Constantinescu nu a ezitat și a povestit și despr erelația pe care a avut-o cu fostul ei soț. „Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil. Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani….

Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani. Relaţia de prietenie dintre noi nu a încetat niciodată. Am fost întotdeauna într-o relaţie foarte strânsă şi cu el, şi cu Simona, şi cu oricine a fost în viaţa lui…”, a încheiat ea.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×