Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, vești bune despre starea artistului: ”Inima și-a reluat toate funcțiile!”

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/05/2019, 10:19
Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, vești bune despre starea artistului: ”Inima și-a reluat toate funcțiile!” GALERIE FOTO
Inima muzicianului, Mihai Constantinescu și-a reluat toate funcțiile Sursa foto: facebook.com

Cântărețul, Mihai Constantinescu este internat în continuare în spital, în stare gravă, dar veștile bune nu au întârziat să apară. Fosta soție, Mihaela Constantinescu a declarat că, starea acestui de sănătate este mai bună.

Starea de sănătate a artistului se îmbunătățește treptat

Artistul, Mihai Constantinescu (73 de ani) este internat de mai bine de două săptămâni în spital. Starea acestuia este în continuare gravă, dar stabilă. Simona Secrier, soția muzicianului dorește să îl transfere la un spital din străinătate, dar medicii nu vor să-și asume acest risc.

Fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu a mărturisit că reprezentanții unei clinci din Europa au refuzat transferul pacientului peste hotare tocmai din cauza sănătății instabile a muzicianului. Aceasta a ținut să precizeze că, artistul este în stare bună și inima și-a reluat toate funcțiile.

„Mă simt foarte rău, ma simt îngrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sănătate a lui Mihai este acum stabilă. Inima și-a reluat toate funcțiile. Mă întâlnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona și câțiva prieteni suntem familia lui. Acum toți suntem concentrați pe rugăciune”, a declarat fosta soție.

Mihai Constantinescu are numeroase probleme de sănătate
Fosta soție dorește transferul în străinătate, dar medicii refuză acest lucru din cauza stării instabile
Sursa foto: facebook.com

Constantinescu are numeroase probleme de sănătate

Muzicianul are mai multe probleme sănătate și de-a lungul timpului a suferit câteva intervenții chirurgicale majore, printre care și o operație pe cord deschis. Mihai Constantinescu mai suferă de hipertensiune pulmonară medie, aortică strânsă, insuficențe respiratorii și cardiopatie valvulară. În urmă cu doi ani, cântărețul a fost operat pe cord deschis și a avut câteva complicații după ce a ieșit din sala de operație. Totodată, acum 12 ani i-au fost montate valve biologie. În octombrie 2018, artistul și-a anulat toate concertele tot din cauza problemelor de sănătate.

„Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult.”, a declarat Mihai Constantinescu după intervenția din 2017.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×