Fosta soacră a lui Cristi Borcea, glumă răutăcioasă după ce afaceristul a ajuns din nou la închisoare

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
16/02/2019, 16:08
Fosta soacră a lui Cristi Borcea, glumă răutăcioasă după ce afaceristul a ajuns din nou la închisoare GALERIE FOTO
Fosta soacră a lui Cristi Borcea, glumă răutăcioasă după ce afaceristul a ajuns din nou la închisoare

Fosta soacră a lui Cristi Borcea a făcut o glumă răutăcioasă, după ce afaceristul a ajuns din nou la închisoare. Cristi Borcea a fost ironizat de fosta sa soacră. Mama Alinei Vidican nu a ținut cont de situția grea în care se află omul de afaceri și a distribuit pe rețelele de socializare o știre de umor despre fostul ginere. Mai grav este că știrea vizează viața personală a lui Cristi Borcea, mai exact pe gemenele sale care urmează să se nască în această primăvară.

Mama Alinei Vidican, Mariana, l-a ironizat pe Cristi Borcea. Ea a distribuit pe o rețea de socializare un articol în care fostul ei ginere este ironizat. Se pare că fosta soacră a lui Borcea nu îl mai are la suflet pe omul de afaceri. Mama Alinei Vidican, Mariana, nu l-a iertat se pare pe fostul ginere pentru despărțirea de fiica sa.

Fosta soacră a lui Cristi Borcea, glumă răutăcioasă! A distribuit o postare în care gemenele lui Cristi Borcea au nume de penitenciare

Cristi Borcea este luat peste picior de fosta soacră. Mama Alinei Vidican a distribuit o glumă răutăcioasă la adresa fostului ginere, după ce acesta a ajuns din nou la închisoare. Mai exact, mama Alinei Vidican, Mariana a dat share la o postare ce făcea referire la gemenele lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Cele două fetițe trebuie să se nască în această primăvară, iar cei doi viitori părinți au anunțat că ele vor purta același nume, Maria. Gluma distribuită de fosta soacră a lui Cristi Borcea spune că acestea vor purta numele penitenciarelor prin care acesta a trecut.

Postarea distribuită de soacra lui Cristi Borcea

Cristi Borcea și Alina Vidican au fost căsătoriți timp de 5 ani, dar în noiembrie 2016 cei doi au divorțat. Ei s-au despărțit pe vremea în care Cristi Borcea era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă. Cei doi au rămas în relații amiabile datorită copiilor, timișoreanca primind și o sumă consistentă de bani din partea omului de afaceri.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×