Formează Diana Belbiță un cuplu cu Marius Crăciun? Cei doi păstrează legătura și după Ferma!

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/05/2019, 17:42
Formează Diana Belbiță un cuplu cu Marius Crăciun? Cei doi păstrează legătura și după Ferma!
Diana Belbiță și Marius Crăciun au fost extrem de apropiați la Ferma. Sursa foto: PRO TV

Diana Belbiță și Marius Crăciun, câștigătorul emisiunii Ferma 2019 de la PRO TV, s-au cunoscut în cadrul reality-show-ului și se pare că se înțeleg de minune și în afara emisiunii. Despre cei doi s-a speculat că ar fi împreună, însă niciunul nu vrea să confirme 100% aceste bârfe. Totuși, Diana dă de înțeles că există o legătură specială între ei doi.

Diana Belbiță și Marius Crăciun păstrează legătura

S-au hârjonit, și-au dat pupici, s-au sprijinit reciproc în probele dure din Fermă și au flirtat suficient de mult în cadrul competiției încât telespectatorii să își pună fireasca întrebare: se atrag? Dacă formează sau nu un cuplu, rămâne în continuare un mister, dar ce nu e deloc ascuns e faptul că relația dintre cei doi, de orice natură ar fi ea, continuă și în afara fermei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Diana a răspuns întrebării dacă formează un cuplu cu Marius și a spus că își rezervă dreptul de a nu face lumină, lăsând în continuare loc speculațiilor. Fosta concurentă de la Exatlon România, care apoi a intrat în echipa PRO TV la un alt reality-show, a ținut să precizeze, totuși, că păstrează legătura cu Marius și dacă e ceva între cei doi nu va ști nimeni.

Diana Belbiță și Marius Crăciun au dat semne că se plac. Sursa foto: PRO TV

Diana Belbiță: Prefer să fie doar pentru noi

”Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea „Tu și Marius formați un cuplu?”. Eu si #Marius păstrăm legătura și după #FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer sa fie doar pentru noi. #mylifemyrules”, a scris Diana în mediul online adâncind și mai multe misterul.

Nu este prima oară când despre Diana se spune că s-ar fi cuplat cu un fost concurent de la un reality-show. Pe vremea când era la Exatlon, s-a zvonit că s-ar fi cuplat cu Alex Nedelcu, zis Bentiță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×