Formează Diana Belbiță un cuplu cu Marius Crăciun? Cei doi păstrează legătura și după Ferma!

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/05/2019, 17:42
Formează Diana Belbiță un cuplu cu Marius Crăciun? Cei doi păstrează legătura și după Ferma!
Diana Belbiță și Marius Crăciun au fost extrem de apropiați la Ferma. Sursa foto: PRO TV

Diana Belbiță și Marius Crăciun, câștigătorul emisiunii Ferma 2019 de la PRO TV, s-au cunoscut în cadrul reality-show-ului și se pare că se înțeleg de minune și în afara emisiunii. Despre cei doi s-a speculat că ar fi împreună, însă niciunul nu vrea să confirme 100% aceste bârfe. Totuși, Diana dă de înțeles că există o legătură specială între ei doi.

Diana Belbiță și Marius Crăciun păstrează legătura

S-au hârjonit, și-au dat pupici, s-au sprijinit reciproc în probele dure din Fermă și au flirtat suficient de mult în cadrul competiției încât telespectatorii să își pună fireasca întrebare: se atrag? Dacă formează sau nu un cuplu, rămâne în continuare un mister, dar ce nu e deloc ascuns e faptul că relația dintre cei doi, de orice natură ar fi ea, continuă și în afara fermei.

Diana a răspuns întrebării dacă formează un cuplu cu Marius și a spus că își rezervă dreptul de a nu face lumină, lăsând în continuare loc speculațiilor. Fosta concurentă de la Exatlon România, care apoi a intrat în echipa PRO TV la un alt reality-show, a ținut să precizeze, totuși, că păstrează legătura cu Marius și dacă e ceva între cei doi nu va ști nimeni.

Diana Belbiță și Marius Crăciun au dat semne că se plac. Sursa foto: PRO TV

Diana Belbiță: Prefer să fie doar pentru noi

”Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea „Tu și Marius formați un cuplu?”. Eu si #Marius păstrăm legătura și după #FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer sa fie doar pentru noi. #mylifemyrules”, a scris Diana în mediul online adâncind și mai multe misterul.

Nu este prima oară când despre Diana se spune că s-ar fi cuplat cu un fost concurent de la un reality-show. Pe vremea când era la Exatlon, s-a zvonit că s-ar fi cuplat cu Alex Nedelcu, zis Bentiță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×