Reacția dură a fanilor după ce Diana Belbiță a fost eliminată de la Ferma: „Așa ai plecat și de la Exatlon”

în Stiri mondene
22/05/2019, 08:33
Reacția dură a fanilor după ce Diana Belbiță a fost eliminată de la Ferma: „Așa ai plecat și de la Exatlon”
Diana Belbiță a fost eliminată de la Ferma foto:captura Pro TV

Diana Belbiță a fost eliminată în ediția din 21 mai a emisiunii Ferma și a ratat șansa de a concura în marea finală a show-ului difuzat de Pro TV. Eliminarea a fost una dureroasă pentru ea, luptătoarea intrând la duel cu Marius Crăciun. Deși învingător, acesta a fost foarte afectat de faptul că Diana va trebui să plece acasă. Nici această ediție nu a fost însă, lipsită de incidente, iar nervii lui Belbiță au cedat la un moment dat.

Diana Belbiță, mesaj dur pentru Otniela după eliminarea din Ferma

Duelul nu i-a picat bine Dianei, care după eliminare a început să plângă și să spună că nu ar fi meritat să intre la acest duel și că mai degrabă Otniela ar fi fost cea care ar fi trebuit să lupte pentru rămânerea în competiție. „Shakirei” nu i-a picat deloc bine ce a spus aceasta, iar la final cele două nu s-au îmbrățișat și nici nu au avut ce să își spună înainte ca Diana să plece. Marius a fost cel mai afectat de plecarea Dianei, mai ales că cei doi ar forma un cuplu.

„Nici nu simt că este o victorie, nu pot să mă bucur știind că din cauza mea ea pleacă acasă”, a spus Marius Crăciun. „În prima zi când am ajuns în Fermă am fost foarte tensionați. Cel mai dor mi-a fost de viața mea sportiv și de antrenori. Îmi pare rău că am părăsit ferma. Am fost luată prin surprindere. Sunt mândră de Marius”, a declarat Diana Belbiță.

Diana Belbiță
Diana Belbiță a început să plângă după eliminarea de la Ferma foto: captura Pro TV

Fanii emisiunii, deranjați de atitudinea Dianei

Modul în care Belbiță a reacționat după eliminare i-a nemulțumit pe fanii emisiunii, care au criticat-o pe aceasta pe pagina oficială de Facebook a showului Ferma. Iată câteva dintre mesajele lor: „Belbiță, asa ai plecat și de la Exatlon, cu ceartă și circ! Așa pierde un sportiv adevărat? Nu cred!”, „Din cauza răutăților tale ai plecat acasă. Ești atât de plină de ură și frustrări. Dacă te concentrai mai mult pe jocul din fermă poate ca erai printre primii. Dar nu știi decât să jignești și să înjosesti”, ” Urât din partea Belbiței, nu stie să piardă. Urât caracter”.

Emisiunea Ferma a intrat în linie dreaptă, iar săptămâna aceasta ar trebui să avem finala competiției. Conform unor informații neconfirmate încă, marele duel ar urma să se dea intre Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun, iar cel din urmă ar urma să fie câștigătorul și să plece acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Rămâne de văzut dacă acest lucru se va confirma.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×