Marius Crăciun s-a decis ce va face cu banii câștigați la Ferma. Gestul său e emoționant

Dan Suta   
în Stiri mondene
25/05/2019, 11:43
Marius Crăciun s-a decis ce va face cu banii câștigați la Ferma. Gestul său e emoționant
Marius Crăciun a decis ce face cu cei 50.000 de euro de la Ferma. Sursa foto: PRO TV

Marius Crăciun s-a decis ce va face cu banii pe care i-a câștigat la Ferma. Suma de 50.000 de euro se va duce rapid, iar gestul pe care vrea să îl facă fostul concurent de la Ninja Warrior este unul de aplaudat. Crăciun a vorbit despre experiența pe care a trăit-o în reality-show-ul de la PRO TV.

Marius Crăciun a decis ce face cu banii câștigați la Ferma

Câștigătorul de la Ferma vedetelor a spus că i-a fost frică de Cătălin Moroșanu în duelul final. Marea teamă a fost din cauza faptului că Moroșanu, spre deosebire de el, este un sportiv cu ani de experiență a cărui performanță nu poate fi trecută cu vederea. Cu toate acestea, Marius este mândru că a reușit să îl învingă.

Mai mult, câștigătorul emisiunii a mai spus că nu se aștepta să ajungă în finală, dar și-a dorit foarte mult acest lucru. Ambiția a fost suficient de mare încât să se zbată pentru a-și îndeplini visul. În legătură cu banii câștigați, aceștia se vor evapora, căci câștigătorul va scăpa familia de ratele la bancă, așa că vor rămâne doar cu un singur credit.

Marius Crăciun, câștigătorul Ferma
Crăciun, alături de Diana Belbiță, care i-a fost alături pe durata competiției. Sursa foto: PRO TV

Crăciun își ajută familia cu cei 50.000 de euro

Crăciun a vrut că vrea să își scape familia de grija zilei de mâine. Emoționat, a spus că mama lui merită parte din premiul câștigat pentru că s-a îndatorat pentru a lua apartamentul în care locuiește, iar acum vrea să își arate recunoștința față de persoanele care l-au ajutat din greu și care și-au luat pâinea de la gură pentru el.

”Îmi doresc să ne dăm toate datoriile şi ratele la bancă. Vrem să scăpăm de grija facturilor că vin şi nu avem cu ce să plătim, să nu mai am nicio grija a zilei de mâine eu şi familia mea. Iar o parte din bani se va duce către apartamentul luat cu credit ipotecar în timp ce eu am fost în Fermă!

Mama s-a zbătut foarte mult să se ocupe cu acte, s-a mai îndatorat între timp pentru a lua acest apartament. Măcar rămânem cu o singură rată şi suntem mai liniştiţi. Vreau să pun şi de-o parte pentru că nu se ştie nicioadtă ce se iveşte şi să fie acolo o sumă decentă”, a declarat Marius Crăciun pentru click.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×