Cum a reacționat Cătălin Moroșanu după ce a pierdut finala Ferma în fața lui Marius Crăciun

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
23/05/2019, 23:15
Cum a reacționat Cătălin Moroșanu după ce a pierdut finala Ferma în fața lui Marius Crăciun

Cătălin Moroşanu a fost învins în finala Ferma, iar Marius Crăciun a pus mâna pe premiul de 50.000 de euro. Luptătorul declarase înainte de ultima probă că dacă va fi câştigător, îi va dona lui Kamara jumătate din sumă, întrucât acesta are nevoie de bani pentru tratamentul fiului său.

Ce a făcut Cătălin Moroşanu înainte de ultimul duel de la Ferma

Moroşanu a mai afirmat şi că cel mai urât moment al său la Ferma a fost când s-a certat cu Kamara. Luptătorul a fost vizibil emoţionat când a văzut că soţia sa a fost invitată în fermă înainte de duel, El i-a făcut şi o declaraţie emoţionantă „Indiferent cum am ajuns eu, ea a rămas alături de mine şi unul dintre secretele mele este soţia mea”, a spus Moro.

Luptătorul K1 a câştigat prima probă, însă le-a pierdut pe următoarele două. „Mă bucur din toată inima mea, mă bucur pentru tine. A fost o onoare să lupt cu tine”, i-a spus Moroşanu lui Marius Crăciun, iar acesta i-a mulţumit la rândul său luptătorului.

Catalin Morosanu
Catalin Moroşanu a trăit momente foarte emoţionante la ferma. Foto: ferma.protv.ro

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Moroşanu

Experienţa de la Ferma a fost una emoţionantă pentru Moroşanu. Acesta s-a destăinuit fostului său coleg, Jorge şi i-a mărturisit care este cel mai mare regret al său.„Regretul meu cel mai mare este că nu am stat mai mult alături de fetița mea, nu m-am implicat mai mult în educația ei și faptul că tot timpul am fost plecat pe drumuri, ba la Iași, ba la București, ba la gale, ba la tot felul de emisiuni, nu am avut timp.

Cred că pentru copiii noștri ar trebui să ne facem mai mult timp liber să putem să îi creștem și să fim alături de ei. Fetița mea are opt anișori”, a spus Cătălin Moroşanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×