Cine este și cum arată soția lui Cătălin Moroșanu. Cei doi sunt împreună de peste 17 ani

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 16:50
Cine este și cum arată soția lui Cătălin Moroșanu. Cei doi sunt împreună de peste 17 ani GALERIE FOTO
Cine este și cum arată soția lui Cătălin Moroșanu. Sursa foto: facebook ”Ferma. Un nou început”

Cătălin Moroșanu, cunoscut și ca Moartea din Carpați, este celebru pentru duritatea de care dă dovadă în ring, în luptele de K1. Cu toate acestea, luptătorul a început să se facă din ce în ce mai plăcut prin aparițiile sale televizate dese.

Cine este și cum arată soția luptătorului de K1 Cătălin Moroșanu

Moroșanu a arătat oamenilor și o altă latură, una umană și chiar sensibilă pe alocuri, devenind dorit de public în diverse show-uri, de unde și apariția în emisiunea Ferma, de la Pro TV. Luptătorul de K1, în vârstă de 34 de ani, nu se pune, totuși, pe tavă, astfel că există multe aspecte despre care publicul larg nu știe, cum ar fi familia. Pe fratele său l-am putut vedea la ”Asia Express”, însă pe soția sa, nu.

Vedeta nu își încântă fanii cu poze în care apar membrii familiei sale, dar se pare că la mesaje ”stă bine”. Moroșanu a publicat un text emoționant pentru Georgiana, femeia care îi este alături de 17 ani. „Ai fost alături de mine din prima zi, iar de atunci au trecut 17 ani. Nu aveam să îţi ofer nimic material, făceam împreună naveta cu trenul, locuiam în căminele de la Vladimirescu şi singura distracţie pe care ne-o permiteam era să ne plimbăm de mână în Copou. Când ţi-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă.

Cine este și cum arată soția lui Cătălin Moroșanu. Cei doi sunt împreună de peste 17 ani
Moroșanu și Georgiana sunt împreună de 17 ani

Moartea din Carpați, mesaj emoționant pentru soția sa

Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine. Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp şi timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, şi m-ai susţinut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Cătălin Moroșanu pentru soția lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×