Focuri de armă în Jilava! Poliția a tras în traficanții de droguri

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
30/10/2019, 11:45
Focuri de armă în Jilava! Poliția a tras în traficanții de droguriGALERIE FOTO
Poliția i-a reținut în cele din urmă pe toți suspecții. Sursa foto - facebook

Focuri de armă în Jilava acolo unde oamenii legii au pus la cale un flagrant anti drog. Când și-au dat seama că se află față în față cu polițiștii, suspecții au încercat să fugă. Acela a fost momentul în care polițiștii au folosit pistoalele din dotare. Un bărbat a fost rănit de un glonț, iar două mașini au fost avariate în urma evenimentului. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-i rețină pe traficanți. Aceștia și-au petrecut noaptea la audieri, unde au dat explicații pentru cele întâmplate.

Focuri de armă în Jilava!

Scenele, unele desprinse parcă dintr-un film de acțiune s-au derulat cu puțin timp înainte de miezul nopții pe o stradă din comună Jilava, județul Ilfov. Ca la orice flagrant, polițiștii erau în haine civile. Agenții urmau să cumpere droguri de la niște indivizi vizați de o anchetă aflată în plină desfășurare. După ce au realizat că nu au de-a face cu niște clienți, suspecții au încercat să fugă care încotro în disperare de cauză.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Chiar suspecții au fost cei care și-au dat întâlnire cu agenții de poliție aflați sub acoperire. În teama de a fugi de la locul faptei cât mai repede posibil, aceștia au lovit o mașină parcată, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i opri. Martorii povestesc însă că bărbatul care a plecat în trombă cu mașina nu avea, de fapt, legătură cu acțiunea polițiștilor. Șoferul, cu autoturismul ciuruit de gloanțe, s-a oprit după câteva sute de metri.

Poliția a tras în traficanții de droguri

„Aici era un băiat cu o mașină care s-a speriat când a văzut că s-au scos pistoale și că au început să tragă și a fugit și a lovit mașina când a dat cu spatele, iar după, polițiștii au tras după el să-l oprească”, a spus un martor la întreg evenimentul. De remarcat că unul dintre suspecți a fost rănit la un picior de gloanțele trase de polițiști. Acesta a fost transportat de urgență la un spital din București .

„A mai fost și un rănit tot din grupul acela cu drogurile, l-au împușcat în picior și pe undeva pe acolo pe sub pod l-au prins”, a mai spus martorul despre incidentul care s-a petrecut chiar sub ochii lui.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×