Focuri de armă în Jilava! Poliția a tras în traficanții de droguri

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 11:45
Focuri de armă în Jilava! Poliția a tras în traficanții de droguri GALERIE FOTO
Poliția i-a reținut în cele din urmă pe toți suspecții. Sursa foto - facebook

Focuri de armă în Jilava acolo unde oamenii legii au pus la cale un flagrant anti drog. Când și-au dat seama că se află față în față cu polițiștii, suspecții au încercat să fugă. Acela a fost momentul în care polițiștii au folosit pistoalele din dotare. Un bărbat a fost rănit de un glonț, iar două mașini au fost avariate în urma evenimentului. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-i rețină pe traficanți. Aceștia și-au petrecut noaptea la audieri, unde au dat explicații pentru cele întâmplate.

Focuri de armă în Jilava!

Scenele, unele desprinse parcă dintr-un film de acțiune s-au derulat cu puțin timp înainte de miezul nopții pe o stradă din comună Jilava, județul Ilfov. Ca la orice flagrant, polițiștii erau în haine civile. Agenții urmau să cumpere droguri de la niște indivizi vizați de o anchetă aflată în plină desfășurare. După ce au realizat că nu au de-a face cu niște clienți, suspecții au încercat să fugă care încotro în disperare de cauză.

Chiar suspecții au fost cei care și-au dat întâlnire cu agenții de poliție aflați sub acoperire. În teama de a fugi de la locul faptei cât mai repede posibil, aceștia au lovit o mașină parcată, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-i opri. Martorii povestesc însă că bărbatul care a plecat în trombă cu mașina nu avea, de fapt, legătură cu acțiunea polițiștilor. Șoferul, cu autoturismul ciuruit de gloanțe, s-a oprit după câteva sute de metri.

Poliția a tras în traficanții de droguri

„Aici era un băiat cu o mașină care s-a speriat când a văzut că s-au scos pistoale și că au început să tragă și a fugit și a lovit mașina când a dat cu spatele, iar după, polițiștii au tras după el să-l oprească”, a spus un martor la întreg evenimentul. De remarcat că unul dintre suspecți a fost rănit la un picior de gloanțele trase de polițiști. Acesta a fost transportat de urgență la un spital din București .

„A mai fost și un rănit tot din grupul acela cu drogurile, l-au împușcat în picior și pe undeva pe acolo pe sub pod l-au prins”, a mai spus martorul despre incidentul care s-a petrecut chiar sub ochii lui.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×