Copiii vedetelor care au avut probleme cu drogurile. Părinții lor sunt celebri

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/10/2019, 15:28
Copiii vedetelor care au avut probleme cu drogurile. Părinții lor sunt celebri
Fiul lui Dan Bittman a fost acuzat de posesie și consum de droguri la începutul acestui an. Sursa foto: wowbiz.ro

Muzicienii sunt în vizorul public datorită aparițiilor, dar și copiii acestora au parte de atenție. Copiii mai multor vedete au avut probleme cu drogurile sau alcoolul și au fost arestați sau anchetați. Printre artiștii ai căror odrasele au creat probleme se numără Gino Iorgulescu, Dan Bittman sau Luminița Anghel.

Cine sunt copiii vedetelor care au avut probleme cu legea

Fiul Ligii Profesionale de Fotbal, Mario Iorgulescu(24 de ani), a provocat un accident grav în noaptea de 7 spre 8 septembrie în urma căruia și-a pierdut viața un tânăr de 24 ani, Dani Vicol. Tânărul se afla sub influența substanțelor interzise și a alcoolului când a pierdut controlul volanului. Se pare că în momentul în care a ieșit din comă fiul lui Gino Iorgulescu a intrat în sevraj din lipsa drogurilor. Și în trecut Mario Iorgulescu a avut probleme cu legea și a fost achitat.

Un al copil al vedetelor autohtone care a avut probleme cu drogurile este fiul lui Dan Bittman, Alexandru (20 de ani), care a fost arestat și audiat de DIICOT după ce asupra sa au fost găsite droguri. Băiatul solistului de la Holograf a scăpat nepedepsit pentru că cantitatea de substanțe găsite asupra sa nu era destinată comercializării, ci consumului propriu. În plus, cantitatea de droguri găsită asupra lui Alexandru Bittman era mică.

Și Carmin Ionescu (33 de ani) fiul cel mare la chitaristului Marian Ionescu a fost audiat în dosarul „Droguri pentru VIP-uri” pentru că a consumat substanțe interzise. În trecut Carmin a căzut într-o depresie severă după ce s-a îndrăgostit de frumoasa cântăreață Anna Lesko care l-a părăsit la scurt timp. Avea doar 21 de ani, iar Marian Ionescu a luat decizia de a-l interna la Spitalul „Alexandru Obregia” din Capitală unde a primit tratament specializat. David Pușcaș (24 de ani), fiul adoptat al Luminiței Anghel a consumat de-a lungul anilor droguri, din curiozitate inițial.

Cine sunt copii vedetelor care au avut probleme cu legea
Băiatul lui Gino Iorgulescu este unul dintre „copiii-problemă” ai showbiz-ului autohton. Sursa foto: wowbiz.ro

Care sunt artiștii care au ajuns după gratii sau au fost anchetați pentru consum de droguri

Nu puțin sunt muzicienii români care au dat cu subsemnatul la poliție sau chiar au ajuns la închisoare după ce au consumat substanțe interzise. Probabil cel mai mediatizat caz este cel al lui Sișu care a dat viața de băiat rău pe cea din spatele gratiilor. Membrul formației „La Familia” a fost arestat pentru prima dată în 2003 și a petrecut în spatele gratiilor timp de 2 ani. După ce a stat numai 6 luni în libertate ”o amică” l-a turnat și a ajuns din nou la răcoare. Se pare că acum Sișu s-a cumințit și chiar are familie și copii.

Printre vedetele care au avut de-a lungul timpului probleme cu drogurile se mai numără Florin Salam care a strâns datorii uriașe din cauza acestui viciu costisitor, Mike Diamondz, Adi Minune sau Costea Constantin, fost component al trupei RACLA. Dintre femeile care au avut probleme cu drogurile Dana Marijuana este cea mai cunoscută. Artista le-a încercat pe toate: iarbă, cocaină, heroină și pastile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×