Cum își apără Dan Bittman fiul în dosarul traficului de droguri! Dezvăluiri despre Alexandru

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 10:35
Cum își apără Dan Bittman fiul în dosarul traficului de droguri! Dezvăluiri despre Alexandru GALERIE FOTO
Dan Bittman își apără fiul în dosarul traficului de droguri

Fiul cel mare al lui Dan Bittman, Alexandru, este anchetat de procurorii DIICOT într-un dosar cu privire la traficul de droguri. Anchetatorii au confirmat că acesta a fost audiat, însă au făcut precizarea că dosarul este unul mai vechi. Dan Bitman își apără fiul și îl laudă că este capabil să gestioneze afacerea familiei.

Cum își apără Dan Bittman fiul în dosarul traficului de droguri

Alexandru Bittman a fost audiat de procurorii DIICOT într-un dosar care are ca obiect traficul și consumul de droguri. Cantitatea de droguri cu care a fost depistat fiul lui Dan Bittman era destinată consumului personal și nu era destinată comercializării, astfel că anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă, nu l-au pus sub acuzare și l-au lăsat să plece acasă.

Dan Bittman își apără fiul și spune că lucrurile nu stau tocmai așa în dosarul traficului de droguri. „Este o prostie tot ce se spune, este o prostie a presei! Punct”, a declarat solistul trupei Holograf.

Dan Bittman și fiul lui, Alexandru
Dan Bittman și fiul lui, Alexandru

Fiul lui Dan Bittman se ocupă de afacerea familiei

Dan Bittman declara, în urmă cu 6 luni, că este foarte mândru de fiul său, care este capabil să gestioneze afacerea de 500.000 de euro a familiei, parcul nautic de pe lacul Sulimanu.

„De mai multe luni, băiatul cel mare se ocupă de afacere, eu nu prea mă mai duc pe acolo. Văd că se descurcă foarte bine și sunt mândru de el. Nu are un program exact de muncă, lucrează de joi până sâmbătă. Am vrut să fac asta pentru că mi-am dorit să știe și să învețe ce înseamnă aia responsabilitate, stabilitate, cum este să lucrezi cu banii sau cu tot felul de oameni. Plus cel mai important este să știe ce înseamnă să lucrezi cu actele”, spunea solistul trupei Holograf.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×