Alex, fiul lui Dan Bittman, anchetat de DIICOT! Implicat în dosar de trafic de droguri

Raluca Ogaru    Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 13:47
Alex, fiul lui Dan Bittman, anchetat de DIICOT! Implicat în dosar de trafic de droguri GALERIE FOTO
Alex, fiul lui Dan Bittman, anchetat de DIICOT

Alex, fiul cel mare al solistului Dan Bittman de la trupa Holograf, a fost anchetat de DIICOT (Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism) într-un caz de trafic de droguri. Conform unor surse judiciare, de voie, de nevoie, Alex Bittman, a fost audiat împreună cu alte persoane de către procurorii de la Crimă Organizată. Acesta nu a fost pus sub acuzare, fiind lăsat liber.

Alex, fiul lui Dan Bittman, anchetat de DIICOT

După ce a fost audiat de procurori în dosarul de trafic de droguri, fiul lui Dan Bittman a fost lăsat liber. Oamenii legii au luat această decizie deoarece drogurile aflate în posesia lui erau în cantitate mică, destinate consumului personal, nu traficului.

Melodiile trupei Holograf precum: „Ți-am dat un inel”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea” sau „Dragostea mea” continuă să atingă inimile. Liliana Ștefan, mama lui Alex Bittman, scrie melodii pentru copii. Fiul lui Bittman a moștenit talentul de la ambii părinți, dar Alex pare mai interesat să înjure în versuri și să transmită mesaje despre sex și droguri, genul pe care îl abordează fiind trap, o combinație între muzica electronică și hip-hop.

Alex este fiul lui Dan Bittman
Alex este fiul lui Dan Bittman

Ban Bittman își susține fiul în noul proiect

Alex Bittam își spunea în urmă cu un an DJ Sybro. EP-ul lui Sybro, lansat la vârsta de 18 ani, conținea 4 trackuri: „999”, „Cicadia”, „Crockets”, „Showdown”. Albumul curajos marchează un future bass modern, fără compromisuri. În momentul de față, Alex Bittman s-a alăturat unui proiect intitulat Alex și Tugay & Tugay și Alex. Piesele celor doi băieți „rup” în rândul tinerilor. Versurile pieselor sunt de cele mai multe ori la limita decenței. Uneori, chiar depășesc această limită.

În ciuda versurilor și a limbajului licențios, Dan Bittam și soția sa își susțin fiul. Mama, Liliana, merge la concertele lui, iar tatăl i-a pus la dispoziție baza lui nautică de pe balta Sulimanu pentru filmarea unui videoclip. Alex și-a dezvoltat talentul muzical jucându-se în studio cu beat-uri și remixând piese cunoscute din muzica românească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×