Florin Salam va fi operat. Mesajul manelistului pentru fanii săi: ”Sănătatea și fericirea sunt mai importante ca banii”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/09/2019, 21:40
Florin Salam va fi operat. Mesajul manelistului pentru fanii săi: ”Sănătatea și fericirea sunt mai importante ca banii”
Florin Salam are probleme medicale și urmează să fie operat. Sursa foto: digi24.ro

Florin Salam urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale. Un apropiat de-al manelistului a mărturisit că acesta are probleme cu ficatul, motiv pentru care a luat și o pauză de la concerte și evenimente.

„Regele manelelor” trece prin momente dificile și va fi operat

Florin Salam supranumit și „Regelele manelelor” s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu o lună și a luat o pauză vocală. La vremea respectivă manelistul a ținut să-și linișteacsă fanii cărora le-a spus că va renunța pentru scurt timp la spectacole și concerte pentru că are o problemă cu gâtul. Iată că problemele medicale nu au trecut și Florin Salam urmează să fie operat.

Un apropiat de-al manelistului a declarat că Florin Salam urmează să fie operat pentru că are probleme cu ficatul. „Nu am mai vorbit cu Florin de câteva zile. Nu mai știe nimeni nimic de el. Din ce am înțeles, ar fi internat la spital, are probleme cu ficatul și va fi operat”, a declarat un prieten de-al lui Salam, potrivit Cancan.

Florin Salam a făcut o pauză vocală în august
Manelistul și-a asigurat fanii că este bine. Sursa foto: observator.tv

Florin Salam și-a liniștit fanii de pe rețelele de socializare

Celebrul cântăreț de muzică de petrecere a anunțat în cursul acestei zile că persoana care se va ocupa de acum înainte de evenimente este chiar soția acestuia Roxana Dobre. „Când eşti pe patul de spital şi nu se mai poate face nimic, atunci vei realiza că sănătatea şi fericirea sunt mai importante decât banii”, este mesajul pe care manelistul l-a postat pe contul de  Facebook ieri, 29 septembrie.

În urmă cu patru zile manelistul a ținut să-și liniștească fanii cărora le-a transmis că este foarte bine. „Țin să vă anunț că sunt bine, mulțumesc frumos… Atât”, a fost mesajul lui Florin Salam semn că artistul nu vrea să dea prea multe informații despre starea sa de sănătate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×