Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că suferă de o boală gravă: ”Am făcut doar o pauză vocală”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/08/2019, 21:45
Florin Salam, prima reacție după ce s-a spus că suferă de o boală gravă: ”Am făcut doar o pauză vocală”
Florin Salam a luat o pauză vocală și se află în vacanță la Viena. Sursa foto: wowbiz.ro

Florin Salam a ținut să lămurească lucrurile după ce s-a spus că suferă de o boală gravă și chiar a urmat un tratament la Viena. Acesta a declarat că nu are nicio problemă de sănătate, ci doar a luat o pauză de la cântat.

Florin Salam a luat o pauză vocală pentru că a cântat foarte mult în ultima perioadă

Cântărețul de manele Florin Salam a decis să pună capăt speculațiior conform cărora ar fi bolnav și a renunțat la cântat pentru a urma un tratament la Viena. Florin Salam a declarat că nopțile nedormite și cântatul excesiv și-au spus cuvântul și a hotărât să ia o pauză vocală.

„Sunt fel și fel de zvonuri neadevărate. Știți că am făcut o pauză, nu m-am simțit bine, vocal în primul rând, iar eu nu pot să merg să cânt undeva unde eu nu sunt în stare. Nu îmi convine să iau banii de la oameni atunci când nu pot să cânt și de aceea am decis să fac o pauză vocală, doar pauză vocală și să îmi revin, să fac un tratament pentru voce, doar pentru voce. Nu am alte probleme, sunt bine, sunt sănătos. Cum am muncit eu nu a muncit niciun lăutar!”, a declarat Florin Salam pentru Cancan.

„Să cânți patru cântări pe zi minim și toate numai în forță și băutura care s-a consumat și oboseala. Că noi mai și bem, mai bei cu nașul mare, cu ginerică, cu socrul mic, socrul mare. Uite că după atăția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu zece ani. Îmi cer scuze celor care m-au criticat și să se bucure cei care mă iubesc. Și peste o săptămână să arăt mai tânăr cu încă zece ani.”, a mai spus lăutarul.

Florin Salam a luat o pauză de la concerte pentru că este epuizat fizic
Soția manelistului Roxana Dobre i-a cerut acestuia să stea mai mult pe acasă. Sursa foto: stirescu.ro

Florin Salam epuizat fizic din cauza progamului încărcat

Și un prieten din anturajul manelistului a spus că Florin Salam nu este bolnav, doar că este epuizat din cauza programului foarte încărcat și stresului care s-a acumulat în ultima perioadă. „Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă.”, a declarat prietenul lăutarului.

Se pare că Roxana Dobre, soția manelistului i-a cerut acestuia să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește, iar Florin Salam i-a promis că o va asculta.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×