Florin Salam, amenințat cu moartea. Scandal după o nuntă din Teleorman

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/08/2019, 16:44
Florin Salam, amenințat cu moartea. Scandal după o nuntă din Teleorman GALERIE FOTO
Florin Salam amenințat cu moartea

Florin Salam a fost amenințat cu moartea de un nuntaș supărat! Mai mult, celebrul manelist se pare că are interzis în județul Teleorman, restricția fiind valabilă pentru…cinci ani! Florin Salam i-a supărat nevoie mare pe participanții unei nunți din Roșiori.

Florin Salam, amenințat cu moartea de un nuntaș foarte supărat

Manelistul a fost ameninţat cu moartea de fratele mirelui, la o nuntă de la Roşiori, unde ar fi trebuit să ajungă să cânte, însă nu a mai făcut-o. Mai mult, se pare că este a doua oară când Florin Salam nu onorează înțelegerea cu familia respectivă!

Amenințările la adresa lui Florin Salam au venit chiar live pe Facebook, când fratele mirelui a luat microfonul și i-a adresat cuvinte injurioase lui Florin Salam, dar și amenințări.

Florin Salam amenințat cu moartea
Florin Salam amenințat cu moartea

Florin Salam nu a mai ajuns la nunta din Roșiori

“Trebuia să vină în seara asta la Roşiori, la frati-miu la nuntă, şi nu a venit, e a doua oară când nu a venit, acum era mai important să vină… Mi-a zis că vine la ora 5, nu a venit, a zis că vine la ora 2, nu a venit, Salam“, a început bărbatul, care folosea şi un limbaj licenţios.

“Salame, termen de 5 ani, dacă am auzit că vii să cânţi în Roşiori, oriunde, ori mori tu, ori murim noi! De nu ţi-oi pune furtun pe gât… Dacă termen de cinci ani ai cântat pe Teleorman, oriunde te prind eu, şi verii mei, şi fraţii mei, că ştiu că iau zece ani pentru tine Salame, nu mă las până nu îţi pun furtun pe gât. Pa“, a mai spus acesta.

Florin Salam este obisnuit cu amenințările și chiar și cu violențele. Se pare că celebrul manelist a fostcălcatîn picioare de un întreg clan care i-a reproșat că nu le este fidel și acceptă să cânte și pentru alți interlopi rivali, potrivit B1.ro. Aceștia l-au înconjurat pe artist chiar în clubul lor și l-au luat la bătaie. Florin Salam a plecat bătut, dar nu s-a dus la poliție și nici măcar la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×