Ce a făcut Florin Salam înainte de nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte. Abia acum s-a aflat

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/07/2019, 20:52
Ce a făcut Florin Salam înainte de nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte. Abia acum s-a aflat GALERIE FOTO
Florin Salam nu a mai ajuns să cânte la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă Sursa foto: Facebook

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au căsătorit religios duminică, pe 7 iulie. Cei doi s-au căsătorit la starea civilă pe 28 mai, iar acum și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Ceremonia penticostală a avut loc în prezența nașilor Lizeta Haralambie și Mario Tănase.

Florin Salam nu a mai cântat la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă

Florin Salam a fost invitat să cânte la petrecerea de nuntă dintre Brigitte și Florin Pastramă. Se pare că… manelistul a lipsit însă de la marele eveniment și nici măcar nu a mai răspuns la telefon. Cântărețul era așteptat în jurul orei 02:00 dimineața, dar nu a mai apărut, potrivit cancan.ro.

Florin Salam nu i-a răspuns miresei la telefon și acest lucru a supărat-o pe Brigitte. Nu se cunoaște motivul pentru care manelistul a recurs la acest gest. Mai mulți artiști au întreținut atmosfera de petrecere și voie bună duminică seara.

Brigitte și Florin Pastramă s-au căsătorit religios duminică. Afaceristul s-a convertit la religia brunetei. Florin Pastramă este de acum penticostal. Ceremonia religioasă a avut loc în prezența nașilor Lizeta Haralambie și Mario Tănase și a 350 de invitați. Petrecerea s-a mutat apoi la un restaurant de fițe din Capitală, iar meniul a fost unul sofisticat.

Nu se știe de ce Florin Salam a recurs la acest gest
Florin Salam trebuia să cânte la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă. Se pare că manelistul nu a mai ajuns și nici nu a mai răspuns la telefon
Sursa foto: Facebook

Oana Roman a organizat nunta lui Brigitte și Florin Pastramă

Oana Roman este bună prietenă cu Brigitte Pastramă. Ca petrecerea să fie pe măsura așteptărilor Oana s-a ocupat de organizarea evenimentului din 7 iulie. Fiica fostului premier al României a declarat că este încântată că a fost aleasă să planifice nunta. „Sunt foarte fericită că a ales să-și facă nuntă într-o locație de care eu mă ocup și eu sunt wedding plannerul acestui eveniment. Sincer o simt altfel pe Brigitte, o simt că e bine, că e mult mai echilibrată. Nu mai este atât de nervoasă. Am făcut degustarea de meniu, e foarte fericită că se căsătorește.” , a declarat Oana Roman.

Cuplul Brigitte – Florin Pastramă a ales un meniu sofisticat, iar printre delicatesele care au încântat papilele gustative ale celor 350 de invitați s-au numărat: ficat de gâscă, caracatiță sau piept cu pui în fân. Noi am vrea să înlocuim sarmalele cu o poveste, cu un meniu pe care noi l-am mâncat în Ferma” , a declarat Brigitte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×