Florin Salam a fugit de la o nuntă, în timp ce cânta! Imaginile care au făcut furori pe internet

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/05/2019, 14:27
Florin Salam a fugit de la o nuntă, în timp ce cânta! Imaginile care au făcut furori pe internet
Florin Salam surprinde din nou

Florin Salam a devenit ținta glumelor pe rețelele de socializare, după cea mai recentă ispravă a sa. Participând la o nuntă în calitate de invitat special, manelistul a încins atmosfera, dar la un moment dat s-a hotărât să părăsească evenimentul din senin.

Florin Salam, gest surprinzător în timp ce cânta la o nuntă

După ce a cântat și s-a distrat pentru câteva minute alături de nuntașii strânși în curtea miresei, unde avea loc petrecerea, Florin Salam a fost surprins făcându-le semne celor din staff-ul său, îndreptându-se încetul cu încetul către ieșire, fără a se opri însă din cântat.

Imediat, apare din senin un bărbat, ținând în mână un costum. „La mulți ani, nășicule. Ne vedem diseară” , îi transmite manelistul la un moment dat unui nuntaș care îl ținea de braț. Gestul său i-a lăsat fără cuvinte pe toți cei prezenți și, mai mult decât atât, a devenit viral, internauții întrecându-se în comentarii pe rețelele sociale.

Florin Salam a fugit de la o nuntă
Florin Salam a fugit de la o nuntă

Fanii l-au criticat pentru atitudinea sa

În timp ce unii dintre fanii lui Florin Salam consideră că manelistul a procedat corect, în condițiile în care ar fi rămas cu mult peste program, există și voci care nu privesc cu ochi buni gestul său.  Cert este că atitudinea cunoscutului cântăreț de manele i-a împărțit pe fanii săi în două tabere.

După succesul înregistrat pe plan muzical, unde cotinuă să fie apreciat, Florin Salam vrea să dea lovitura și în lumea filmului. Manelistul face parte din distribuția filmului „Cap și Pajură”, peliculă ce a avut premiera mondială pe 27 martie, la Prague International Film Festival-Febio Fest.

Este povestea lui Laurențiu care, în urma unui incident petrecut într-un bar, se alege cu o lovitură puternică în zona capului, dar refuză tratamentul pentru că așteaptă întoarcerea fratelui său din Germania, căruia trebuie să îi mărturisească un lucru foarte important. Din această săptămână, filmul poate fi urmărit în cinematografele din București, dar și din țară.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×