Betty, fiica lui Florin Salam, gravidă la 17 ani! Cântărețul devine bunic!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
23/04/2018, 11:13
Betty, fiica lui Florin Salam, gravidă la 17 ani! Cântărețul devine bunic! GALERIE FOTO
Fiica lui Florin Salam, Betty, este însărcinată la numai 17 ani.

Betty Stoian, fiica lui Florin este însărcinată! Acesta este zvonul care a pus pe jar lumea mondenă. Cântărețul de manele urmează să devină bunic.

Tânăra se iubește de mai bine de trei ani cu Cătălin, un afacerist prosper. Cei doi au planuri cât se poate de serioase, locuiesc deja împreună și relația merge excelent. Betty a primit un inel de logodnă de vis și împreună au stabilit și data nunții! Pe 25 de august este pregătit fastuosul eveniment, care va avea loc chiar înainte ca tânăra să devină majoră. De altfel, există și o sentință civilă prin care fetei i se permite să se mărite, deși va fi minoră.

Betty, fiica lui Florin Salam, gravidă la 17 ani! Ține totul secret

Deși nu este nimic de ascuns, fata cântărețului preferă să păstreze discreția în ceea ce privește sarcina ei. Faptul că va deveni bunic l-a încântat peste măsură și pe Florin Salam, care abia așteaptă să își intre în noul rol.

“Nu știe multă lume de sarcina lui Betty, se dorește să fie secret, momentan. Ea nu a mai apărut nici la emisiuni tv în ultima perioadă și nici nu prea mai iese așa din casă, oriunde, ci în locuri mai retrase. E fericită și iubitul ei e la fel de fericit. Betty se consultă foarte mult cu Roxana, schimbă păreri și primește sfaturi”, au povestit surse pentru wowbiz.ro

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×