Ce a făcut mama lui Florin Pastramă, la nunta acestuia cu Brigitte. Gestul care a emoționat pe toată lumea

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/07/2019, 11:46
Ce a făcut mama lui Florin Pastramă, la nunta acestuia cu Brigitte. Gestul care a emoționat pe toată lumea GALERIE FOTO
Mama lui Florin Pastramă a plâns la nunta fiului său

Mama lui Florin Pastramă a plâns în hohote la nunta fiului său cu Brigitte Sfăt! Florin Pastramă și Brigitte Sfăt s-au căsătorit, sub atenta supraveghere a mamei lui Florin Pastramă, dar i a rudelor și prietenilor celor doi miri. Totul a fost frumos, perfect pus la punct de către faimoasa mireasă.

Mama lui Florin Pastramă a plâns la nunta fiului său cu Brigitte Sfăt

Cea mai emoționată persoană de la nunta Brigittei Sfăt cu Florin Pastramă a fost chiar soacra mare. Chiar dacă a fost supărată nevoie mare pe nora ei, când și-a văzut fiul îmbrăcat în ginerică, femeia nu și-a mai putut stăpâni lacrimile de emoții. Ea a spus că abia aștepta să-și vadă băiatul așezat la casa lui și că i-a cerut nepoți, potrivit protv.ro.

„Am plans. Am tot asteptat sa se casatoreasca, sa se casatoreasca… si acum, cand il vad la casa lui n-am putut sa ma stapanesc. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Imi doresc un nepot, nepotei…sa poarte numele lui taica-su mai departe. Ca de la fete am, dar si-au schimbat numele. I-am spus lui Brigitte ca-i multumesc ca mi-a implinit un vis si mai are unul… sa ma faca bunica”, a declarat femeia pentru Pro TV.

Mama lui Florin Pastramă a plâns la nunta fiului său
Mama lui Florin Pastramă a plâns la nunta fiului său

Scântei între soacră și noră

Mama lui Florin Pastramă s-a supărat imediat după cununia civilă, când băiatul său a plecat de acasă pentru a se muta la Brigitte Sfăt! „Barbatul NU trebuie să plece din casa lui, femeia vine după el”, spunea mama lui Florin Pastramă. De aceeași părere a fost și fratele lui, Bobi.

Florin Pastramă a plecat de lângă mama sa, însă i-a spus că va locui la Brigiite doar un an, după care se va întoarce acasă. Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au făcut o înțelegere. Vor construi o casă lângă mama lui pentru a fi lângă cea care i-a dat viață.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×