Prima reacție a lui Florin Salam după ce a fost surprins sub influență în metroul din București

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/06/2019, 15:26
Prima reacție a lui Florin Salam după ce a fost surprins sub influență în metroul din București
Florin Salam este acuzat, din nou, de consum de droguri. Sursa foto:youtube

Florin Salam reacționează, după discuțiile iscate în jurul celor mai recente ipostaze în care a fost surprins. Mai concret, imaginile cu manelistul în metrou au stârnit adevărate controverse în rândul fanilor, majoritatea acuzându-l că se afla sub influența drogurilor.

Cum răspunde Florin Salam acuzațiilor de consum de droguri

Într-o postare publicată tot pe rețelele de socializare,  Florin Salam a ținut să le răspundă gurilor rele, care, care au răspândit zvonurile conform cărora, cunoscutul solist de manele ar fi consumat droguri, motiv pentru care a ales să circule cu metroul. Chiar dacă neagă vehement acuzațiile, Salam recunoaște totuși că era „puțin pișcat”.

„Țin să vă anunț: nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin «pișcat» și am zis să plec cu metroul. Asta nu însemnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc, fanii mei! Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine, m-a prins în postura aia. Sper că ai făcut bani. Doamne ajută! Vă rog, toți fanii mei să distribuiți ” , a transmis Florin Salam, prin intermediul contului personal de Facebook.

Imaginile cu Florin Salam la metrou au iscat numeroase controverse. Sursa foto:Facebook
Imaginile cu Florin Salam la metrou au iscat numeroase controverse. Sursa foto:Facebook

Ce spune soția manelistului în legătură cu această situație

Totodată, Roxana Dobre, soția lui Florin Salam, a comentat la rândul său ipostazele în care a fost surprins manelistul. Partenera sa de viață susține că acesta preferă de foarte multe ori să circule cu metroul, întrucât nu mai are răbdare să aștepte mașina personală.

Nu are răbdare sa mai aștepte sa vină mașina după el, la aeroport, ca să ajungă acasă. De fiecare data se grăbește sa ajungă la metrou ca să nu mai piardă timp în trafic. Așa că urcă în metrou și vine acasă. Nu înțeleg de ce e lumea atât de mirată și de îngrijorată că merge el cu metroul. Noi facem adeseori asta, dar de fiecare dată încercăm să fim cât mai discreți, nu simțim nevoia să ne expunem. Suntem oameni normali, facem lucruri normale” , a declarat Roxana Dobre.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×