Florin Salam și Roxana Dobre, din nou împreună. Sunt mai fericiți ca niciodată

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/02/2020, 12:48
Florin Salam și Roxana Dobre, din nou împreună. Sunt mai fericiți ca niciodată
Florin Salam și Roxana Dobre s-au împăcat. Sursa foto: romaniatv.net

Chiar dacă s-a spus că nu mai există nicio șansă de împăcare, iată că Florin Salam și Roxana Dobre sunt din nou împreună. Ipostaza recentă în care au fost surprinși cei doi soți face ca zvonurile care dădeau ca sigură despărțirea să devină istorie.

Florin Salam și Roxana Dobre, în ipostaze tandre. Cei doi soți sunt din nou împreună

Se spune că împăcarea este mult mai dulce după o ceartă cu scântei. Ei bine, înțelepciunea acestor cuvinte este dovedită cu vârf și îndesat de îndrăgitul manelist și partenera sa de viață, care par să fi uitat definitiv de gândurile separării. Imaginile publicate de spynews.ro lasă de înțeles că povestea de dragoste merge mai departe, în ciuda greutăților la care a fost supus.

Cei doi îndrăgostiți s-au distrat pe cinste într-un local de lux din Capitală. Sursa foto: Captură Antena Stars
Cei doi îndrăgostiți s-au distrat pe cinste într-un local de lux din Capitală. Sursa foto: Captură Antena Stars

Roxana Dobre și Florin Salam au profitat de weekend pentru a se distra pe cinste într-un local de lux din Capitală, alături de prieteni și familie. În plus, totul pare acum să fie numai lapte și miere între ei, pentru că porumbeii s-au apropiat mai mult ca niciodată.

Purtând ținute extrem de elegante, cei doi au cântat, au dansat și au profitat de timpul petrecut împreună pentru a reaprinde flacăra iubirii. Mereu îmbrăţişaţi, șoptindu-şi vorbe dulci și zâmbindu-și larg unul celuilalt, așa au petrecut amorezii noștri noaptea trecută, sub privirile lui Betty, fiica manelistului, prezentă la rândul său alături de soț în locația cu pricina.

În ciuda momentelor tensionate, Florim Salam și soția sa se iubesc la nebunie

S-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, iar de atunci povestea lor de dragoste presărată cu nenumărate episoade controversate a ținut primele pagini ale ziarelor de tip tabloid. Toate aceste scântei nu au făcut, însă, altceva decât să le consolideze relația, pentru că Florin Salam și soția sa se iubesc acum mai mult ca niciodată.

Eu mă simt soţul perfect plus. Nu sunt gelos. Un om puternic nu ar avea de ce să gândească că jumătatea lui se uită la nişte furnici mici.

E greu să stai lângă Florin Salam ca femeie. Eu mă consider viaţa ei, trecem orice obstacol greu şi îmbătrânim frumos împreună”, a mărturisit manelistul într-un interviu acordat recent.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×