Florin Salam, declarație emoționantă pentru fiica sa Betty, pe rețelele de socializare

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
04/05/2020, 12:58
Florin Salam, declarație emoționantă pentru fiica sa Betty, pe rețelele de socializare
Florin Salam, declarație emoționantă pentru fiica sa Betty, pe rețelele de socializare. Sursa foto: Instagram.com

Manelistul Florin Salam este un familist convins, dar de puține ori alege să vorbească despre persoanele dragi din viața sa. De curând, renumitul cântăreț de muzică de petrecere și-a deschis sufletul și i-a făcut fiicei sale Betty o declarație emoționantă în mediul online.

Artistul Florin Salam, mândru de fiica sa Betty. Ce declarație i-a făcut acesteia

Pandemia ne ține parte de oamenii dragi, lucru vizibil și în imaginile postate pe rețelele de socializare. Betty Salam simte foarte mult lipsa tatălui său celebrul manelist Florin Salam, motiv pentru care a postat pe contul de Instagram o imagine alături de acesta.

Cântărețul de muzică de petrecere și-a surprins fanii din mediul online cu o declarație de iubire foarte emoționantă. Florin Salam și-a exprimat sentimentele pe care le are pentru fiica sa și a scris în dreptul fotografiei postate de Betty Salam că o iubește foarte mult.

„Te iubesc mult mult mult, fata mea @bettyblue.official ❤️❤️❤️❤️”, a fost mesajul postat de Florin Salam fiicei sale pe pagina de Instagram.

Ce spune Florin Salam despre stilul muzical ales de fiica sa

Celebrul manelist Florin Salam a dezvăluit în cadrul emisiunii „Teo Show” care este motivul pentru care nu o lasă pe fiica sa Betty să cânte manele. Artistul este de părere că acest gen muzical nu este dedicat femeilor, fiind foarte mulțumit cu stilul pe care-l abordează Betty.

„Fata mea nu are cum să cânte manele, nu vreau să cânte manele. Nu e stil de femeie. Nu mi-ar plăcea să văd cum îi îndeasă oamenii bani la țâțișoare, scuzați-mi expresia”, a spus artistul de muzică de petrecere.

Betty Salam este la rândul ei foarte mândră de tatăl ei de la care a menționat că a învățat foarte multe lucruri. Frumoasa brunetă a mai spus că de la părintele ei a preluat ambiția și respectul pentru familie.

„Cât voi trăi voi fi mândră că sunt fiica lui. E o onoare că am făcut acest proiect muzical. Cântăm împreună și am emoții de fiecare dată când sunt lângă el.

Va trebui să fiu mai înfiptă. De la tata am învățat ambiția, respectul pe care îl poartă pentru toată lumea și să pun pe primul loc familia”, a declarat Betty.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×