Imagini unice cu fratele mai puțin celebru al lui Florin Salam, considerat mult mai talentat – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 21:35
Imagini unice cu fratele mai puțin celebru al lui Florin Salam, considerat mult mai talentat – Video
Fratele lui Florin Salam, Neluțu, este un talentat acordeonist. Sursa foto: captură Youtube

Fratele lui Florin Salam, Nelu, este cel căruia artistul supranumit azi regele manelelor îi datorează succesul în lăutărie.

Fratele lui Florin Salam, Neluțu, extrem de talentat

Despre Neluțu, cum îl alintă cei din familia Stoian, fratele mai mare al cântărețului, se știu puține lucruri și există și mai puține imagini cu el, semn că nu toți cei din familia artistului au dorit să fie cunoscuți, chiar dacă muzica le curge prin vene.

Neluțu apare destul de rar în public și este și acum unul dintre oamenii de încredere ai lui Florin. La reuniunile de familie, Nelu nu vrea să iasă în poză și le lasă de fiecare dată pe surorile lor în prima linie.

Singurele imagini cu Florin și Nelu Salam cântând sunt de acum două decenii. Pagina de Youtube „Manele Live Vechi” a publicat o înregistrare inedită cu Florin Salam și fratele său în luna aprilie a acestui an, imagini din 2000, de la o petrecere unde cei doi încântau publicul împreună cu muzica lor.

Frații Stoian apar într-o înregistrare de acum 20 de ani

Cei care îi cunosc spun că Neluțu, dacă s-ar fi încăpățânat să facă o carieră în muzică ar fi ajuns un nume mai mare decât Florin. Nu se știe din ce cauze tatăl lui Betty Stoian nu a vrut să își promoveze mai mult fratele. E posibil ca acesta să îi fi lăsat lui Florin prima șansă și iată că a profitat foarte bine de steaua lui norocoasă.

Pasiunea pentru muzică nu este ceva inedit pentru cei din familia lui Florin Salam. Unchiul celor doi era un celebru acordeonist, la fel ca tatăl fraților. Neluțu este în continuare un nume respectat în lumea lăutărească, cu toate că nu a ajuns la rangul fratelui său.

Puteți vedea mai jos videoclipul antologic cu cei doi frați, pe scenă, la unul din recitalurile din anul 2000, acum 20 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×