Florin Salam nu o lasă pe fiica lui, Betty, să cânte manele: „Nu e stil pentru femei”

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/04/2020, 16:54
Florin Salam nu o lasă pe fiica lui, Betty, să cânte manele: „Nu e stil pentru femei”
Florin Salam și Betty au vorbit la Teo Show despre relația tată-fiică. Sursa foto: captură Kanal D

Florin Salam și fiica lui, Betty, au vorbit deschis despre relația lor, iar cântărețul de manele a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete de familie.

Florin Salam i-a interzis lui Betty să cânte manele

Florin Salam a mărturisit la Teo Show de ce nu o lasă pe fiica lui Betty să abordeze genul muzical care l-a consacrat pe el. Cei doi au scos recent o melodie, „Tăticul meu, fetița mea”, care se bucură de un real succes în mediul online, piesă în care se completează perfect căci fiecare cântă în stilul său muzical.

Artistul denumit regele manelelor de presa mondenă a spus că Betty merge pe un drum corect din punct de vedere profesional, doar că ar trebui să fie un pic mai înfiptă în această lume, care uneori poate fi extrem de dură, dacă vrea să ajungă departe.

„Fata mea nu are cum să cânte manele, nu vreau să cânte manele. Nu e stil de femeie. Nu mi-ar plăcea să văd cum îi îndeasă oamenii bani la țâțișoare, scuzați-mi expresia”, a spus extrem de sincer Salam în platoul de la Teo Show.

„Cât voi trăi voi fi mândră că sunt fiica lui”

Betty a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei și ce a învățat de la acesta.

„Cât voi trăi voi fi mândră că sunt fiica lui. E o onoare că am făcut acest proiect muzical. Cântăm împreună și am emoții de fiecare dată când sunt lângă el. Va trebui să fiu mai înfiptă. De la tata am învățat ambiția, respectul pe care îl poartă pentru toată lumea și să pun pe primul loc familia”, s-a confesat Betty.

Artistul a vorbit puțin și despre pandemia prin care trecem și cum crede că va arăta lumea după: „Simt că și cei mai răi oameni și-au dat seama că nu mai au de ce să mai fie rău. Acum își dau seama toți că în trecut au făcut doar greșeli. Acum nimeni nu mai e fițos… Și greul ăsta poate îndrepta multe lucruri”.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×