Florin Salam dă lovitura anului! Marea surpriză pe care a pregătit-o artistul în deplină tăcere

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/04/2020, 15:34
Florin Salam dă lovitura anului! Marea surpriză pe care a pregătit-o artistul în deplină tăcere
Florin Salam le-a pregătit o surpriză uriașă fanilor săi. Sursa foto: Instagram

Cântărețul de manele Florin Salam continuă să surprindă. Artistul le-a pregătit o uriașă surpriză fanilor săi, una în care este implicată fiica lui, Betty, și despre care se va vorbi cu siguranță în săptămânile următoare.

Florin Salam, melodie cu fiica lui, Betty

Muzicianul lansează prima melodie împreună cu fiica lui mâine, potrivit unui anunț pe care l-a făcut fata acestuia.

Videoclipul care va avea premiera pe 16 aprilie la ora 12:00 este cu siguranță cel mai emoționant proiect muzical al familiei Salam, căci în acest proiect se întâlnesc cei doi artiști, fiică și tată, care abordează stiluri muzicale diferite.

„Un vis împlinit! Joi la ora 12:00 voi lansa prima piesă cu tatăl meu. Sunt atât de emoționată și abia aștept să împart această fericire cu voi! Mulțumesc, tăticul meu pentru tot”, a scris Betty Salam pe Facebook.

Fiica manelistului își dorea de mai mult timp să cânte cu tatăl ei

„Aveam in gând să lucrăm la acest proiect de când mi-am început cariera, iar Costi m-a ajutat să înțeleg că nu este o rușine și nu este deloc o rușine, pentru că tatăl meu este modelul meu în viață și sunt sigură că o să rupă topurile!”, a declarat Betty în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars.

Vedeta a spus că piesa este despre relația specială care există între un tată și fiica ei, o melodie despre iubirea pe care și-o poartă cei doi artiști, care au reușit să se impună pe piața muzicală cu multă trudă.

Refrenul este compus chiar de Betty, după cum a mai spus tânăra cântăreață de muzică dance.

„Este despre iubirea tată-fiică. Să le arătăm că noi indiferent de probleme, că eu cresc și m-am făcut fată mare, cu familia mea, iubirea noastră de tată-fiică este aceeași, că n-o să se schimbe niciodată, iar eu pe tata îl iubesc foarte mult, enorm și vreau să știe toată lumea lucrul ăsta și să învețe ceva de”, a completat Betty.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×