Florin Salam ar fi izolat la domiciliu. Manelistul s-a întors recent din Germania

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/03/2020, 13:19
Florin Salam ar fi izolat la domiciliu. Manelistul s-a întors recent din Germania
Florin Salam şi formaţia au intrat la izolare. Sursa foto: Facebook

Florin Salam este izolat la domiciliu pentru 14 zile după ce s-a întors în ţară din Germania, acolo unde ar fi susţinut mai multe concerte la unele evenimente private.

Florin Salam, izolat la domiciliu după ce a sosit din Germania

Florin Salam, întors recent din Germania, a mers direct acasă unde va sta la izolare timp de 14 zile, scrie cancan.ro. Manelistul a susţinut mai multe concerte în Germania, ţară afectată de eidemia de coronavirus, weekendul trecut, astfel că l-a aterizarea în ţară autorităţile l-au obligat să stea la izolare la domiciliu timp de 14 zile.

Astfel, familia lui Florin Salam este foarte fericită, întrucât acesta va sta atâta timp în sânul ei. Salam nu a intrat doar el la izolare, membrii formaţiei sale au fost trimişi de către autorităţi la izolare pentru timp de 14 zile.

Dansatoarea lui Florin Salam, izolată la rândul ei la domiciliu

De asemenea, o dansatoare sexy care l-a însoţit pe Florin Salam în concertele sale în Germania a fost de asemenea pusă la izolare.

Cei mai mulţi dintre artiştii de la noi şi-au anulat concertele pe care le aveau de susţinut în străinătate în ţări cum ar fi Italia, Marea Britanie, Spania…etc, în contextul epidemiei de coronavirus care face ravagii în toată Europa.

De asemenea, mulţi dintre aceştia ţin legătura cu fanii lor pe reţelele de socializare, unde le povestesc în fiecare zi cum âşi petrec zilele la domiciliu.

Ce face acasă Vlăduţa Lupău după ce şi-a anulat toate concertele

Una dintre aceşti artişti este şi cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău. Acesta s-a fotografiat şi a postat pe Instagram o fotografie, precum şi un mesaj cu o întrebare pentru fani.

Timp pentru noi! acasă, fără machiaj cu haine lejere și făcând lucruri pe care nu am mai avut timp să le fac în ultimul timp.

Citesc și sunt curioasă care e cartea pe care ați citit-o ultima dată si care a rămas cartea voastră preferată?”, a scris Vlăduţa Lupău pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×