Florin Salam, amenințat de interlopi. Ce se întâmplă la vila artistului

Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 18:28
Florin Salam, amenințat de interlopi. Ce se întâmplă la vila artistului GALERIE FOTO
Florin Salam, preocupat de siguranța sa după bătaia pe care a primit-o la o cântare

Florin Salam are probleme din ce în ce mai grave cu interlopii. Zilele trecute, cel mai iubit interpret de manele a fost bătut în cadrul unui eveniment din Milano. Din păcate, de-a lungul anilor acesta a mai avut de suportat anumite umilințe din partea altor nume grele, de departe cea mai grea a fost aceasta.

Nunta la care a cântat la Milano i-a adus un pumn în față chiar în timpul unei piese. Se pare că un fin de-al său, Lower Stan, i-a atribuit această umilnță, iar acum alți interlopi îl „vânează”.

Florin Salam, probleme cu interlopii

Lumea interlopă i-a cam dat bătăi de cap lui Florin Salam, datorită industriei în care se află, cu atât mai mult acum, după ce a fost bătut de Lower Stan. Manelistul a trecut prin clipe grele la nunta din Milano, unde a fost și sechestrat. Acum este bine, s-a întors în România în siguranță. Din cauza a ceea ce i s-a întâmplat, Florin Salam a decis ca cel mai bine pentru el și pentru familia sa este să pună camere de filmare peste tot, atât în casă, cât și în afara ei.

De asemenea, pentru siguranță să semneze un contract cu o firmă de pază a cărei agenți se deplasează la locuința manelistului în doar câteva minute de la apăsarea butonului care indică panică. Problemele sale cu interlopii au apărut în momentul în care interlopii, aflați la diverse evenimente, i-au cerut lui Florin Salam să plătească o taxă de protecție sau să cânte cu mult peste timpul stabilit în contractul semnat. De asemenea, cântărețul de manele a fost de numeroase ori amenințat. Acesta continuă munca în această industrie din cauza confortului pe are vrea să îl mențină familiei sale.

Declarația lui Florin Salam după incidentul de la Milano

Iubitul cântăreț a vrut să clarifice situația din spatele incidentului petrecut la o nuntă de la Milano unde a fost lovit și sechestrat. Se pare că acum este bine, însă încă are probleme cu interlopii.

Florin Salam, la nunta din Milano unde a fost bătut
Florin Salam, la nunta din Milano unde a fost bătut

„Mi-au spus nişte băieţi că era maşina trasă în faţă şi l-au suit şi noi nu mai ştim nimic de el. Sunt în siguranţă acum, dar asta a fost ultima cântare din viaţa mea. Nu mai cânt niciodată. Nu se merită. Eu trebuie să ajung la familia mea în viaţă. De astăzi nu mai cânt”, a declarat Florin Salam, potrivit Libertatea,

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×