Florin Salam, atacat dur de clanul Pian! „El abia dă copiilor lui…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/11/2018, 08:40
Florin Salam, atacat dur de clanul Pian! „El abia dă copiilor lui…” GALERIE FOTO
Fotografie în care se află Florin Salam

Florin Salam a fost atacat dur de clanul Pian. ”El abia dă copiilor lui…”, a spus unul dintre componenții clanului Pian. Încă de câteva zile, artistul Florin Salam este implicat într-un scandal care nu se mai oprește, ba mai mult, a pus în mișcare lumea interlopă! Printre cei care au comentat pe baza celor întâmplate cântărețului este și Laurențiu Duduianu. ”A luat foc toată România cu Salam ăsta. Nu e bine, măi, oameni buni, să se certe frații între ei pentru un lăutar, pentru Florin Stoian ăsta. Vă dă Salam vouă ceva dacă îi luați apărarea? Lăutarii sunt cei mai perverși oameni din România, așa să știți de la mine. Salam abia dacă dă la copiii lui, cum să vă dea vouă vreodată ceva? Mie îmi pare rău că țiganu’ ăla l-a șters cu pumnul și nu i-a dat direct în bot, să i-a fi prins-o direct așa. Salam e cumătru cu toată lumea, el pe toți îi ridică și îi umflă”. a declarat Laurențiu Duduianu, pentru cancan.ro.

De asemenea, acesta a continuat prin a spune că artistul este fățarnic. Totodată,  a adăugat că, dacă Salam s-ar lăsa de cântat, imediat cineva i-ar ocupa locul, căci ”el este un lăutar”, în comparație cu cel adorat de el și toți ”frații” lui, cel considerat nr. 1, Adrian Minune. ”Când îți cântă ție ești șeful României, mâine se duce la altu’ și ăla e șeful României și tot așa, cu toată lumea. Noi am fost cu el din 2006 până în 2017 zi de zi peste tot, la cântări, mergeam după el la Călărași. Nu s-a atins nimeni de el nici măcar o dată, nu i-a dat nimeni o palmă, dar el e pervers rău de tot.(…)

Florin Salam este atacat dur de clanul Pian
Laurențiu Duduianu, cel care a vorbit despre adevărul din spatele agresiunii lui Salam

Florin Salam, atacat dur de clanul Pian! ”El e cumătru cu Lower ăla, sunt în familie acolo”

Florin Salam este atacat dur de clanul Pian
Lower Stan. agresorul lui Salam

De altfel, acesta a povestit și că există o legătură între cel care l-a agresat, în noaptea nunții aventuroase, din Italia, și Salam. ” El e cumătru cu Lower ală, sunt în familie acolo. Își rezolvă ei problemele în familie, nu ne băgăm noi în familia omului. Salam ăsta, dacă se mai lasă de 2 ori de cântat, vă spun eu sigur că nu o să mai audă nimeni de el, o să vină alții în locul lui. La moment ăsta, numărul 1, pentru mine și frații mei, este Adi Minune, care m-a chemat astăzi pe la el și mi-a dat un parfum. Salam e un lăutar, atâta tot. El vine și ne cântă nouă și ne distrează, nu e la nivelul nostru”, a completat Laurențiu Duduianu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×