Ce a făcut Stan Lower, după ce l-a bătut pe Florin Salam! Fanii sunt revoltați

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/10/2018, 13:08
Ce a făcut Stan Lower, după ce l-a bătut pe Florin Salam! Fanii sunt revoltați
Poză în care se află Stan Lower

Stan Lower a făcut ceva impresionant, după ce l-a bătut pe Florin Salam! Fanii acum sunt revoltați! Pe scurt, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 27-28 octombrie, artistul a întreținut atmosfera unei nunți. Acesta, în timp ce cânta, a fost lovit de unul dintre nuntași. La scurt timp, a fost luat pe sus de alți doi oameni prezenți la eveniment, porecliți drept Berică și Versace. După ajutorul câtorva prieteni de-ai cântărețului, acesta a fost găsit într-o cameră de hotel. Incidentul a luat mare amploare în România, lucru care l-a presat și pe atacator să facă o acțiune pentru a domoli lucrurile, astfel că, acesta a făcut un video pe contul său personal de Facebook prin care își cerea iertare de la Salam, cât și de la familia lui.

În prezent, agresorul, pe nume Stan Lower a trecut la un alt nivel în urma discuțiilor cu și despre el și a considerat că trebuie să-și șteargă contul personal pentru a-și face un blog personal prin care să discute sau să țină la curent oamenii care ori i-au devenit fani, în urma incidentului, ori critici. Ultimul mesaj al acestuia, postat pe rețeaua de socializare este o rugăminte pentru fani la care se adaugă și o laudă.

ce a facut stan lower dupa ce l-a batut pe salam
Imagine în care se află Florin Salam

Ce a făcut Stan Lower, după ce l-a bătut pe Florin Salam? ”Dați un like la băiatu. Ca mine nu mai e altu’”

Ce a facut stan lower după ce l-a batut pe florin salam
Mesajul postat de Stan Lower pe blog-ul său personal

”Dați un like la băiatu. Ca mine nu mai e altu’ „. Am rupt Milano în două. Lumea se face că plouă”, a scris atacatorul artistului. De asemenea, acum aproape două zile, Lower Stan a mai făcut o comunicare scrisă pentru a răspunde tuturor întrebărilor puse de presă în legătură cu bătaia de la nuntă.

Ce a facut stan lower după ce l-a batut pe florin salam
Mesajul postat de Lower Stan pentru presă

”Pentru că multă presă a vru să vorbească cu mine, vă spun aici decât asta. Eu îl iubesc pe Salam și m-am întâlnit cu el depă accident. Ne-am dat mâna și m-a invitat în țară pentru a bea un pahar de vin. Sper să n-am probleme pe viitor. Nu sunt interlop cum toți zic”, a mai scris agresorul lui Salam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×