Florin Dumitrescu are probleme de sănătate, chiar înainte de finala Chefi la cuțite

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
18/06/2019, 15:29
Florin Dumitrescu are probleme de sănătate, chiar înainte de finala Chefi la cuțite GALERIE FOTO
Bucătarul, Florin Dumitrescu a trecut prin mai multe peripeții și a făcut febră 39 Sursa foto: facebook.com

Chef Florin Dumitrescu a fost plecat zilele trecute la Sibiu unde a avut câteva demonstrații culinare sponsorizate de Lidl România. Bine dispus înainte de plecare, acesta s-a fotografiat alături de frumoasa sa soție, dar ulterior acesta a trecut prin mai multe peripeții. Celebrul bucătar a ajuns acasă după 7 ore de mers cu mașina și a făcut febră, 39 de grade.

Florin Dumitrescu a făcut temperatură și a postat pe Facebook peripețiile prin care a trecut

Bucătarul de la ”Chefi la cuțite” a povestit pe pagina personală de Facebook peripețiile prin care a trecut pe drumul de la Sibiu spre București. Florin Dumitrescu a mărturisit că a făcut 7 ore pe drum și a stat în coloană minute în șir, lucru care l-a făcut să-și piardă răbdarea, iar unul dintre cauciucurile mașinii i s-a tăiat într-un ciob de pe asfalt. Celebrul bucătar a ajuns acasă având temperatură 39 de garde, iar fanii i-au urat multă sănătate.

„Am ajuns acasă după 7 ore pe drum. Am 39 febră, iar mașina cu care eram a rămas în fața unei case din satul Joița, asta după ce ni s-a tăiat cauciucul intr-o bucată de asfalt ascuțit. Am stat în coloană vreo 60 de minute să își poată cumpăra lumea mici la Dedulești, încă 60 de minute să se aprindă lumânările la Cozia. Și încă vreo 30 de minute să facă lumea poze la un accident pe Dealul Negru, plus vreo 60 de minute să putem să trecem podul în reparații de la Bolintin. Ce să mai zic, noapte bună!”, a scris Chef Florin Dumitrescu pe contul său de Facebook.

Florin Dumitrescu a plecat la drum cu zâmbetul pe buze, iar fericirea i-a fost știrbită de cozile infernale la care a fost nevoit să stea, în mașină. „Înainte de aventura în care am pornit astăzi! Eram bine dispuși, încă râdeam cu @cristinasimadumitrescu și @alexrosianu. După aia am urcat în mașină să pornim spre București și… #roadtrip #vremautostrazi @numairezist”, a scris celebrul bucătar. „Venim acasă! Trăiască Valea Oltului! Și dacă ar exista autostrada tot pe aici aș merge doar pentru că îmi place să stau în mașină! P. S. Ar fi cazul să vă împrieteniți cu țânțarii de pe lângă casă, cine știe când o să vină primăria să îi omoare și e păcat de ei.”, a fost mesajul chef-ului, postat sub o fotografie în care apărea în mașină.

Florin Dumitrescu este jurat în emisiunea ,,Chef la cuțite”
Bucătarul, Florin Dumitrescu a trecut prin mai multe peripeții și a făcut febră 39
Sursa foto: facebook.com

Faimosul bucătar a reușit să slăbească 10 kg

Celebrul bucătar, Florin Dumitrescu (31 de ani) și-a pus ambiția la încercare și a reușit să slăbească 10 kg într-o singură lună. Acesta a ținut o dietă drastică: primele 3 zile a mâncat varză, următoarele 3 zile orez fiert, apoi alte trei zile doar piept de pui la grătar. Ulterior, până la sfârșitul lunii chef-ul a mâncat doar legume. ”Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui. (…) Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul… erau la ordinea zilei. Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate”, a relatat Florin Dumitrescu.

Și colegul său de platou, Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească în ultima perioadă 52 de kg renunțând la pâine, carne, dulciuri, alcool. Acum, colegul lui Florin Dumitrescu mănâncă doar salate, pește, fructe și legume proaspete.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×