Florin Călinescu, atac furibund la Liviu Dragnea, după ce s-a internat: ”Ca să te doară coloana, trebuie să o ai”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 16:14
Florin Călinescu, atac furibund la Liviu Dragnea, după ce s-a internat: ”Ca să te doară coloana, trebuie să o ai” GALERIE FOTO
Florin Călinescu, furibund la Liviu Dragnea, după ce s-a internat

Florin Călinescu și-a spus părerea despre starea de sănătate ale liderului PSD, în stilul caracteristic, pe pagina de Facebook. Problemele pe care le are liderul PSD a îngrijorat multă lume, a adunat discuții, dar și comentarii savuroase.

Florin Călinescu, atac furibund la Liviu Dragnea după ce s-a internat

Printre ele se află și cea postată de juratul de la Românii au talent, duminică, pe contul său de socializare. „Știre. Cică pe livulica îl doare coloana. Imposibil. Ca să te doară chestia respectivă, trebuie să o ai. Având în vedere că vine instanța peste el cred că mai curând îl doare în cur. Sănătate!”, a scris actorul.

Despre starea în care se află acum Dragnea a vorbit mai multe secretarul general al PSD. „Aseară ne-a anunţat că medicii au stabilit că trebuie să rămână internat pentru câteva zile. În cursul zilei de astăzi (duminică – n.red.) vor face analize suplimentare pentru a stabili dacă este nevoie de analize suplimentare sau nu. Medicii nu exclud varianta unei intervenţii chirurgicale. I-au reproşat că în ultimele săptămâni a mers cu această problemă, rezistând la durere”, a spus Codrin Ștefănescu.

Florin Călinescu, furibund la Liviu Dragnea, după ce s-a internat: ”Ca să te doară coloana, trebuie să o ai”
Problemele pe care le are liderul PSD a îngrijorat multă lume, a adunat discuții, dar și comentarii savuroase

„Nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor”

Mai mult, acesta a susținut că abia se mai putea ține pe picioare. „Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului național. La insistențele mele și ale lui Mircea Drăghici a plecat de urgență la un spital din București pentru a-și face un RMN. În funcție de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut

Șeful PSD a fost prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov, unde au avut loc alegeri pentru organizația locală. Acolo, acesta a vorbit celor prezenți o bună bucată de timp. La câteva clipe după declarații, Dragnea a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital. Luni, șeful PSD urma să fie reaudiat la instanța supremă în procesul privind angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×