Florin Călinescu, fără cuvinte în fața Emmei Neagu, gimnasta bolnavă de cancer care a venit la Românii au Talent cu piciorul amputat

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
08/02/2019, 21:51
Florin Călinescu, fără cuvinte în fața Emmei Neagu, gimnasta bolnavă de cancer care a venit la Românii au Talent cu piciorul amputat GALERIE FOTO
Emma Neagu, în timpul reprezentației de la Românii au talent

Poveste emoționantă la Românii au Talent, sezonul 9. Ema Neagu, o fată de doar 15 ani, a ales să-și amputeze piciorul de dragul gimnasticii. A venit la preselecțiile show-ului găzduit de Pro TV alături de mama sa, care a izbucnit în lacrimi în timpul numărului Emmei. Florin Călinescu a fost cel mai atins de moment dintre toţi membrii juriului.

„Vreau să-i ajut pe copiii care luptă cu cancerul. Eu mă simt bine, dansez, fac tot ce vreau”, a spus Emma Neagu, apoi a intervenit Călinescu: „Dacă ai deschis subiectul, ești un om tare. Ce s-a întâmplat?”

Florin Călinescu, uimit de Emma Neagu, la Românii au Talent

„Acum 2 ani am fost diagnosticată cu cancer osos și a fost nevoie să-mi amputeze piciorul”, a răspuns Emma, completată de Călinescu: „Eu îți mulțumesc. Orice s-ar întâmpla, cred că sunt din categoria cărora și o frunză dacă le pică pe cap îi apucă panica. Să văd un copil cu o așa atitudine mi se pare dincolo de orice închipuire”.

„Am plâns împreună de multe ori, sunt momente în care plângem și acum. I-au spus că își poate salva piciorul, dar va termina cu dansul. În schim, după amputare va putea face tot ce făcea înainte. Am avut multe divergențe, tu ai înnebunit, vrei să-i lași să-ți taie piciorul, i-am zis”, a povestit mama Emmei.

Mama Emmei Neagu, plângând in culisele emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV, în timpul numărului fiicei sale
Mama Emmei Neagu, plângând in culisele emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV, în timpul numărului fiicei sale

„Sunt oameni care nu știu cu să ridice capul. Le dai cel mai bun exemplu. Te admir și te iubesc pentru asta”, a fost reacţia Andrei Măruţă.

„Eu aș vrea să mă ridic în picioare, îți mulțumesc foarte mult! Sunt fascinat de zâmbetul tău și de cât de pozitivă ești”, a fost reacţia temutului Mihai Petre.

Cu patru de da, Emma Neagu s-a calificat mai departe în faza următoare a concursului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×