Scandal chiar la debutul Românii au Talent! Fanii au răbufnit! Ce au avut de contestat, la prima concurentă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/02/2019, 21:24
Scandal chiar la debutul Românii au Talent! Fanii au răbufnit! Ce au avut de contestat, la prima concurentă GALERIE FOTO
Scandal la debutul emisiunii Românii au talent, din cauza unei rusoaice

Emisiunea ”Românii au Talent” a debutat în această seară, de la ora 20:30, pe PRO TV cu momente care te lasă cu gura căscată, dar și cu scandal. Cu toate că prima ediție a concursului a început în forță cu numărul unei rusoaice îmbrăcate în Marilyn Monroe, lucrurile nu au fost toate roz.

În urma momentului ei, doar jurații au fost impresionați de dansul rusoaicei Dylia Abdulaeva, căci majoritatea publicului a fost nemulțumit de existența ei în acest concurs. „Se numește Românii au talent, dar primul concurent este o doamnă din Rusia!

Scandal la debutul Românii au Talent! Fanii emisiunii nu acceptă străinii în competiție

Ce prostie!Rusoaica respectivă care a făcut gimnastică nu e româncă, deci nu e Românii au talent, ci străinii au talent! Schimbați numele emisiunii!/ Românii au talent…Este o rusoaică. Marilyn Monroe după o lună în România!

Scandal chiar la debutul Românii au Talent! Fanii au răbufnit! Ce au avut de contestat, la prima concurentă
Fanii emisiunii nu doresc străini în cadrul competiției

Mișto, dar unde sunt românii?/Primul concurent la Românii au talent este un…rus. Halal!/ Simpatic, nesimpatic, unde sunt românii au talent? Chiar în timp ce scriu e un circar italian în concurs…Vreau să văd români”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor.

Scandal chiar la debutul Românii au Talent! Fanii au răbufnit! Ce au avut de contestat, la prima concurentă
Debutul emisiunii a venit și cu un moment impresionant, dar și cu nemulțumiri din partea telespectatorilor

Însă, a mai existat o categorie, care a apreciat numărul dansatoarei: ”Ia mai încetați cu aberațiile de genul. Si românii noștri merg la emisiunile de talente din alte țări. Atunci vă mândriți, iar acum comentați. Unde ar fi problema?! În fiecare an au fost și străini. Dar și românii noștri merg la emisiuni”, au fost câteva dintre comentariile celor din tabăra adversă, cea care susține participarea străinilor în acest concurs.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×