Dylia Abdulaeva, rusoaica ce a înnebunit juriul de la Românii au Talent! Mihai Petre: M-ai ucis. VIDEO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/02/2019, 21:03
Dylia Abdulaeva, rusoaica ce a înnebunit juriul de la Românii au Talent! Mihai Petre: M-ai ucis. VIDEO GALERIE FOTO
Rusoaica Dylia Abdulaeva i-a înnebunit pe jurații de la Românii au Talent

Emisiunea Românii au talent a avut premiera în această seară, de la ora 20:30, pe PRO TV. Primul număr al ediție sezonului 9 a fost uimitoare, iar jurații au fost cuprinși ce mirare când au văzut-o pe Marilyn Monroe, o dansatoare din Rusia pe nume Dylia Abdulaeva.

Rusoaica ba chiar l-a făcut pe Mihai Petre să spună:„E pe bune? M-ai ucis! Ești uimitoare”, a spus celebrul dansator. De asemenea, printre cei dați pe spate de momentul dansatoarei a fost și Florin Călinescu, care a spus:”A fost o demonstrație de acrobație, un spectacol pe care nu îl vezi des”, a spus actorul român.

Dylia Abdulaeva este rusoaica ce a înnebunit juriul de la Românii au Talent

Cât despre surprizele noului sezon, una dintre ele este chiar drasticul jurat, Mihai Petre, care a venit în locul Mihaelei Rădulescu. „Mihai Petre este extrem de exigent și riguros. El reușește cumva să fie cinic și bun în același timp! O să-l vedeți și foarte emoționat! Are foarte multe divergențe cu ceilalți membri ai juriului, ce-i place lui FlorinCălinescu nu-i place lui.

Când nimeni nu vede nicio greșeală, se găsește Mihai Petre să comenteze ceva! Nu e o surpriză!”, a declarat Smiley. „A acceptat să ia lecții de dans de la un concurent! S-a bucurat foarte mult că a venit la Românii au Talent! Se vede că are vână, e nevorbit! Îi place să vadă suferința oamenilor!”, a mai spus cântărețul despre colegul său de emisiune, Mihai Petre.

De asemenea, acesta a nunțat din timp că publicul va fi uimit de ce se va petrece pe scena talentelor. „Ce am văzut în acest sezon este ceva ce nu am crezut că există! Am rămas uimit! Nu am crezut că există, atenție, nici nu m-am gândit la așa ceva! Nu este niciun truc! Spuneam singur: Bă, ești prost? Vorbeam singur”, a adăugat Smiley.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×