Florin Busuioc, nevoit să ajungă din nou la spital: „Mă împiedică să respir”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
18/01/2019, 10:16
Florin Busuioc, nevoit să ajungă din nou la spital: „Mă împiedică să respir” GALERIE FOTO
Florin Busuioc a ajuns din nou la spital

Florin Busuioc a fost surprins din nou la spital. Din fericire pentru acesta, a mers la un simplu consult şi nu se pune problema de ceva grav. Vedeta Pro Tv vorbea despre problemele cu care a rămas după înfarctul suferit în toamna anului trecut şi spune că are dificultăţi în respiraţie din cauza coastelor care i-au fost rupte în timpul maneverelor de acordare a primului ajutor, chiar pe scena teatrului din Craiova.

„Mi-am pus dorința să îmi treacă astea cinci coaste rupte în urma resuscitării. Mă cam împiedică să respir. Dacă îmi trec coastele pot să vorbesc și despre revenirea în teatru. Sunt dator oamenilor pentru că am câștigat o mare doză de simpatie. Am avut o perioadă de câteva zile în care mă comportam ciudat din cauză că am fost sedat. Nu eram eu. Nu mi-a fost teamă vreo clipă, nu m-a cuprins un soi de spaimă” , a povestit Busu la Pro TV.

Florin Busuioc, din nou la spital

„Busu” s-a întors la muncă, însă nu munceşte la fel de mult ca înainte, ci este prezent cu prognoza meteo doar seara, nu şi dimineaţa, ca înainte. În acelaşi timp, Florin Busuioc a renunţat la teatru, după cum chiar el povestea şi respectă sfaturile medicilor privind evitarea oboselii şi efectuarea controalelor medicale periodice. Aşa s-a întâmplat şi acum, când „Busu” a fost surprins la spital, acolo unde şi-a efectuat control periodic, aşa cum se obişnuieşte după problemele pe care le-a avut.

„O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă. Din toate lucrurile pe care le făceai, ce ai păstrat și la ce ai fost nevoit să renunți? Vorbim aici despre lucrurile din PRO TV, piesele de teatru. Ne spuneai anul trecut că ești tentat și de o emisiune culinară… Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac”, povestea Busuioc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×