Planurile lui Florin Busuioc, după infarct! Se lasă de teatru, se apucă de scris

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 10:36
Planurile lui Florin Busuioc, după infarct! Se lasă de teatru, se apucă de scris
Florin Busuioc s-a decis! Se lasă de teatru în detrimentul scrisului

Florin Busuioc și-a făcut planurile după infacrtul suferit! Iubitul prezentator al rubricii meteo se lasă de teatru și de toate proiectele din care făcea partea, pentru a scrie, alături de soția sa. Soarta se pare că i-a transmis, în luna noiembrie a anului trecut, că este cazul să se rezume la ceva mai puține activități. Prezentatorul urmează acum o dietă strictă și a renunțat total la viciul fără de care nu s-ar fi văzut, țigările. Florin Busuioc s-a reîntors pe micile ecrane, anunțând că este bine și că se simte mai bine decât niciodată. De asemenea, de curând, a spus pentru Libertatea direcția în care urmează să meargă, după cele petrecute.

O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă. Din toate lucrurile pe care le făceai, ce ai păstrat și la ce ai fost nevoit să renunți? Vorbim aici despre lucrurile din PRO TV, piesele de teatru. Ne spuneai anul trecut că ești tentat și de o emisiune culinară… Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac.

Florin Busuioc, planuri după infarctul suferit! Vedeta meteo se apucă de scris!

Florin Busuioc a vorbit pentru Libertatea despre drumul pe care l-a ales după lovitura puternică pe care a primit-o de la viață. „Da, așa e. Doctorii nu-mi dau voie încă să fac același program, iar conducerea PRO TV susține asta, ceea ce este firesc și de bun-simț din partea amândurora, mai cu seamă că povestea asta cu trezitul de dimineață și stat patru ore și jumătate, mai mult sau mai puțin, în direct e complicată.

Florin Busuioc, planuri dup[ infarct
Florin Busuioc, planuri dup[ infarct
O să vin la Știrile PRO TV de seară și cele de noapte, cam acesta va fi programul meu o perioadă. Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac. Libertatea: Bine ai revenit, Busu! Cum vei face de acum încolo, care îți va fi programul la TV? Că sigur nu ți-au dat voie doctorii să duci în continuare și programul matinal, și intervenția din jurnalul de seară… Florin Busuioc: Da, așa e.

Florin Busuioc se apuc[ de scris
Florin Busuioc se apuc[ de scris
Doctorii nu-mi dau voie încă să fac același program, iar conducerea PRO TV susține asta, ceea ce este firesc și de bun-simț din partea amândurora, mai cu seamă că povestea asta cu trezitul de dimineață și stat patru ore și jumătate, mai mult sau mai puțin, în direct e complicată.  „După ce mi-am revenit, mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie. Mai vorbim un pic de renunțări: țigările… A fost greu să te lași? Câtă vreme ai fumat? Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic”, a declarat Busu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×