Florentina Prisăcaru a murit. Tânăra de doar 25 de ani povestise pe YouTube despre boala de care suferea

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
18/10/2019, 11:32
Florentina Prisăcaru a murit. Tânăra de doar 25 de ani povestise pe YouTube despre boala de care suferea
Florentina Prisăcaru, tânăra de 25 de ani diagnosticată cu o formă rară de cancer, a murit la 25 de ani. Sursa foto: Youtube

O nouă veste tristă a căzut ca un trăsnet peste întreaga suflare a opiniei publice din țara noastră, întrucât s-a stins din viață Florentina Prisăcaru, la doar 25 de ani. Absolventă a  Masteratului Comunicare Audio-Video, din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, tânăra fusese diagnosticată cu sarcom cu celule clare moi, o formă rară de cancer osos și, în ciuda momentelor dificile prin care a trecut din acel moment, a găsit, totuși, puterea de a-și păstra zâmbetul pe buze și optimismul la cote înalte.

Florentina Prisecaru povestise pe Youtube despre cumplita boală de care suferea

Mai mult decât atât, a fost o fată extrem de curajoasă, preferând să vorbească deschis despre toate problemele apărute odată cu teribila maladie de care suferea, în speranța că povestea sa le va da și celorlalți forța necesară pentru a nu renunța la luptă. Totul a început în 2018, iar de atunci a luat calea Statelor Unite ale Americii, întrucât, după îndelungi căutări, descoperise acolo un tratament experimental, însă pentru a-l urma, avea nevoie de o sumă uriașă de bani, undeva în jurul a 500.000 de dolari, după cum mărturisea chiar ea, într-unul dintre clipurile postate pe contul de Youtube.

Considerând papucii în care merg acum, printre multe prostii și baliverne, zic că aș avea și lucruri importante de spus. Chestiuni ce pot fi de ajutor pacienților oncologici care, neapărat, vreau să înțeleagă că a avea cancer nu înseamnă întotdeauna să mori. Și doi, zona în care locuiesc este prea ofertantă pentru a fi așa, pur și simplu ignorată. Trecută cu vederea”, le transmitea Florentina Prisăcaru celor care îi urmăreau activitatea pe cunoscuta platformă video.

Cine este Florentina Prisăcaru, tânăra răpusă de cancer la doar 25 de ani

Cine sunt eu ? Florentina, 25 de ani. Până acum am făcut oleac’ de școală, m-am bucurat de viață și am trecut și prin tot soiul de crize existențiale caracterizate de anxietate, atacuri de panică și depresie.

Copii nu am și nici căsătorită nu-s. Altfel, dintotdeauna mi-a plăcut foarte mult să citesc și să scriu. Și să învăț să cânt la pian aș fi apreciat. Nu am avut bani pentru treaba asta. Ce pot să zic mai mult? Va urma! În rest, am crescut într-un sat numit Udești și astăzi apreciez locul de zici că-i raiul pe peticul ăl’ de pământ! Cam asta ar fi, deocamdată! Hope you’ll gonna find my content usefull”, povestea tânăra în clipurile postate pe Youtube.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×