Fetița de 4 ani, care a primit doar 4% șanse să supraviețuiască unei forme agresive de cancer, a bătut definitiv boala

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 19:41
Fetița de 4 ani, care a primit doar 4% șanse să supraviețuiască unei forme agresive de cancer, a bătut definitiv boala GALERIE FOTO
Isla Caton are 4 ani și a învins o formă rară de cancer pentur care medicii i-au dat 4% șanse de supraviețuire

O fetiță de numai 4 ani a fost triumfătoare într-o bătălie cruntă cu o formă de cancer mai puțin auzită. Cu toate că i s-au dat doar 4% șanse să trăiască, fetița a învins știința! Acum, micuța, după ce a urmat un tratament nou cu citostatice și antibiotic în Barcelona, se simte bine. Inițial, fetița de 4 ani era pe listă pentru a primi un tratament la Spitalul de copii Sant Joan de Déu.  Din fericire, testele arată că Isla Caton, fetița de 4 ani, nu mai are acum nicio urmă de cancer în corp.

Fetița de 4 ani a învins o formă agresivă de cancer

O fetiță de doar 4 ani a învins o formă agresivă și rară de cancer după ce i s-au mai dat 4% șanse de supraviețuire. Mama sa, în vârstă de 39 de ani, a avut mereu speranța că își va reveni și că va primi în final vești bune de la specialiști. Aceasta a încercat să aducă un gând bun și altor familii care aveau copii ce sufereau de aceeași boală cruntă, știind exact cât de greu este. „Când am aflat că nu mai este bolnavă, am răbufnit în lacrimi, aceea a fost cea mai bună zi din viața mea”, a declarat mama fetiței. Suporterii de fotbal și cântăreți din West Ham și Millwall au fost alături de aceasta și au strâns donații de peste 500.000 de lire pentru tratament.

Isla are 4 ani și este unul din cei mai tineri învingători în lupta cu cancerul!
Isla are 4 ani și este unul din cei mai tineri învingători în lupta cu cancerul!

Isla Caton, micuța de 4 ani care a învins cancerul!

Isla Caton, micuța care a învins cancerul la 4 ani, se bucură acum de o nouă șansă la viață deși i s-a dat cea mai mică șansă la supraviețuire, după ce medicii au diagnosticat-o cu cancer în stagiul 4 în luna martie a anului 2017. „Cred că oamenii trebuie să fie siguri că tratamentul are loc într-un spital, securizat de specialiști. De asemenea, cred și că sunt multe opțiuni acolo. Mie mi s-a zis s-mi iau fata acasă și să o fac să se simtă confortabil, dar noi am continuat să luptăm și să facem tratamentul”, a mai spus sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×