Flora Năstase, „regina blănurilor”, despre dramele trecutului său

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/09/2018, 18:43
Flora Năstase, „regina blănurilor”, despre dramele trecutului său GALERIE FOTO
Flora Năstase, „regina blănurilor”, despre dramele trecutului său

Flora Năstase a fost cândva una din cele mai bogate femei, cuprinsă și de titulatura de „regina blănurilor”. Aceasta a povestit care au fost dramele care n-au privit-o de lecții de viață. Femeia povestește cum și-a pierdut speranța în căsătorie și cum toată averea ei s-a dus pe apa sâmbetei.

Prin câte lucruri a trebuit să treacă femeia și cum a decis că cel mai bine este să gândească pozitiv și să o ia pur și simplu de la capăt? Flora Năstase face dezvăluiri despre povestea vieții sale și despre trecerea de la averi de peste 7 milioane de euro la nimic.

Una dintre cele mai bogate femei ale anilor 80 și-a povestit necazurile

„Regina blănurilor” a dezvăluit poveștile triste din care a trebuit să învețe și care au obligat-o să se remonteze rapid. Încă din vremea comunismului, din 1980, Flora Năstase a început să creeze și să și vândă haine de blană. Riscul imens pe care și-l asuma în perioada sumbră a României era faptul că legal nu avea voie să facă ceea ce i-a adus succes. Femeia a reușit să găsească diferite metode prin care să ocolească legile din acea perioadă, astfel să își îndeplinească visele.

Designerul Flora Nastase în gardoroba sa
Designerul Flora Năstase în gaederoba sa

Afacerea sa a explodat odată cu momentul în care comunismul i-a părăsit pe români. O perioadă îndelungată a fost singura persoană din Capitală care vindea haine de blană. Nu a durat mult timp până să se îmbogățească. Dramele care au fost în spatele statutului de care s-a bucurat nu au fost știute până de curând. Peste numeroase momente dificile a trebuit să treacă cea care a fost cândva una dintre cele mai bogate femei din România. Averea estimată pe care a deținut-o a fost de aproximativ 7 milioane de euro.

Momente dificile pentru Flora Năstase

Femeia care s-a aflat în topul celor mai înstărite femei din Capitală în anii 1980 a avut de îndurat multe clipe triste. Puțini știu că aceasta a pierdut o sarcină, a trecut printr-un divorț, iar mai apoi a rămas fără imperiul pe care l-a construit cu greu. După toate evenimentele acestea, Flora Năstase a ales să fie pozitivă și să o ia de la capăt.

Flora Năstase, „regina blănurilor”, despre dramele trecutului său
Flora Năstase, clipe grele după sumele de bani furate de broker

Citește și: O stațiune turistică fără gară și transport este plină de gunoaie

Citește și: Vremea în București duminică 16 septembrie. A venit, a venit toamna!

Flora Năstase face dezvăluiri despre pierderea banilor

Vedeta a rămas fără sume de bani din cauza unui broker. Aceasta nu este singura care a rămas fără bunuri din cauza broker-ului Cristian Sima. Se pare că acesta a plecat din țară și trăiește în Saint Moritz, a scris o carte și este destul de activ pe rețelele de socializare. Din nefericire, în urma lui au rămas multe semne de întrebare, conturi goale și vieți distruse.

“Eu, până nu mi se va face dreptate, nu mă liniștesc. Să spună ceva. Să spună că Sima e nevinovat. Eu merg și îmi trag un glonț în cap și asta e. Parchetul îmi spune că e în urmărire penală pentru multe infracțiuni. Și mai este și căutat, deși e pe Facebook și la televizor tot timpul. Nu-mi dau seama. Cine îl protejează? Mă întreb. De unde siguranța acestui om?”, a declarat Flora Năstase după incidentele cu Sima.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×