Flavia, în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1! Cine a făcut-o să plângă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/03/2019, 11:12
Flavia, în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1! Cine a făcut-o să plângă
Flavia a plâns de emoție, în direct

Momente emoționante pentru Flavia Mihășan, chiar pe platoul emisiunii Neatza Cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Ediția din această dimineață marchează ultima apariție pentru frumoasa blondină, care urmează să intre în concediu maternal.

Flavia Mihășan, în lacrimi la despărțirea de matinalul Antenei 1

Deși momentele emoționante se petrec de obicei la finalul emisiunii, Flavia a ales să-și ia rămas bun de la colegi și telespectatori chiar în prima oră a matinalului difuzat de Antena 1. Mai mult decât atât, Flavia a fost de-a dreptul copleșită de emoții,  astfel încât frumoasa asistentă nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Cunoscuta asistentă TV este însărcinată în 7 luni
Cunoscuta asistentă TV este însărcinată în 7 luni

„Vinovat” pentru lacrimile Flaviei a fost chiar colegul său, Dani Oțil, care de altfel a și deschis discuția privind plecarea viitoarei mămici. Mărturisile făcute de prezentator au emoționat-o atât de tare pe Flavia, încât frumoasa asistentă TV nu s-a mai putut opri din plâns.

Dani Oțil a făcut-o să plângă în direct

Însărcinată în 7 luni, vedeta a mărturisit că vorbele colegului său au luat-o prin surprindere, întrucât se aștepta să i le spună mai degrabă în privat și nu în direct la TV. „Nu mă face să plâng, e abia 08:30. Nu mă așteptam să spui aceste lucruri la televizor. Sunt 6 ani… 6 ani în mai, bebele se mișcă, să știți că vă recunoaște vocile deja. (…). Sunt deja în 7 luni. Oricum o să mă uit la voi de acasă” , a spus Flavia, vizibil emoționată.

Flavia Mihășan, în lacrimi la despărțirea de colegi și telespectatori
Flavia Mihășan, în lacrimi la despărțirea de colegi și telespectatori

Iubitul Flaviei Mihășan este Marius Moldovan, cunoscut pentru apariția spectaculoasă în cadrul show-ului Românii au Talent, în urmă cu doi ani. Alături de partenera sa, Hera Alexandra Zaulet, Marius a pus în scenă un număr de dans cu care i-a impresionat atunci pe jurați. Marius are 27 de ani și este actor, fotomodel dar și dansator profesionist. În prezent lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat și colaborează cu mai multe agenții de modeling.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×