Cine o înlocuiește pe Flavia la Neatza cu Răzvan și Dani! Vine tot de la Antena 1

Ionuţ Cataramă   
în Imagini de ultima ora
21/02/2019, 10:16
Cine o înlocuiește pe Flavia la Neatza cu Răzvan și Dani! Vine tot de la Antena 1 GALERIE FOTO

Emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 va suferi o modificare. Dansatoarea Flavia Mihășan va  intra în concediu de maternitate.  Timp de 4 ore, băieții vor sărbători așa cum se cuvine începutul de primăvară. Cei doi au primit o ora în plus de emisie, după ce emisiunea lui Florin Ristei și Dianei Munteanu a ieșit de pe post, astfel încât,  matinalii vor începe la 8 dimineață și vor termina la ora prânzului, 12 ziua.

Potrivit  celor de la VIVA , frumoasa Ramona Olaru, asistenta de la „Prietenii de la 11”, se va trezi de dimineață și va fi prezentă alături de colegii ei la Neatza și îi va lua locul Flaviei Mihășan. Până când lucrurile se vor rezolva, cele două vor fi în emisiune deoarece se înțeleg foarte bine, întâlnindu-se des în redacție de la Antena 1.

Diana Munteanu și Florin Ristei, scoși din grila de programe de Mărțișor

Veste tristă pentru Diana Munteanu și Florin Ristei, prezentatorii emisiunii „Prietenii de la 11′, de la Antena 1. Emisiunea celor doi va fi scoasă de pe post începând cu data de 1 martie, cei doi urmând să aibă alte proiecte: Diana tot la Antena 1, iar Florin se va dedica exclusiv muzicii, cel puțin pentru o perioadă.

Timp de doi ani, cei doi au format un cuplu frumos pe micul ecran, însă proiectul lor, emisiunea Prietenii de la 11, a ajuns la final. Decizia a fost făcută publică de însuși Florin Ristei, pe contul personal de Facebook:

„Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea ‘Prietenii de la 11’ iese din grila de programe Antena 1. După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru. Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne maiv vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×