Dani Oțil, reacție neașteptată la Pagina de Media: Dau share când anunț demisia!

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
24/01/2019, 08:27
Dani Oțil, reacție neașteptată la Pagina de Media: Dau share când anunț demisia! GALERIE FOTO
Dani Oțil, reacție neașteptată la Pagina de Media: Dau share când anunț demisia!

Dani Oțil a anunțat că va da share când își va da demisia. Reacția neașteptată a prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a venit într-un live pe Facebook la Pagina de Media. La emisiunea lui Petrișor Obae au fost invitați cei doi prezentatori de la „Neatza”, Dani Oțil și Răzvan Simion.

Dani Oțil a făcut dezvăluri interesante în emisiunea respectivă. Prezentatorul a explicat că despre viața lui privată vorbește în emiusiunea lor matinală de la Antena 1. “E și unul pentru care nu dăm multe interviuri. Noi povestim foarte multe din viețile noastre acolo, la TV; oamenii au crescut cu noi, oamenii au trăit cu noi etc și oamenii cam știu răspunsurile. Rar sunt interviuri atât de speciale, încât să abordeze o latură total diferită.”, a povestit Dani Oțil.

De ce a zis Dani Oțil că va da share când își anunță demisia?

Reacția neașteptată a lui Dani Oțil, care a anuțat că își anunță demisia printr-un share a venit chiar la începutul emisiunii de pe Pagina de Media. “Înainte de a începe discuția, către cei care se uită dacă voi considerați că această discuție poate aduce lucruri interesante, îmi spunea Dani înainte că o să aducă, share către prietenii voștrii pe Facebook”, a spus Petrișor Obae, moment în care Dani a replicat. “Eu dau share când îmi anunț demisia”. 

Dani Oțil și Răzvan Simion, cei doi prezentatori de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Petrișor Obae a insistat să afle mai mult de la Dani Oțil. “Deci, începem cu un breaking news”, a comentat acesta, în timp ce Dani Oțil a început să râdă. Dani a povestit cum își fac emisiunea și de ce nu respectă vreun scenariu în matinalul de la Antena 1.  „‘Neatza’ e construită pe o structură vie, exact ca viața unui grup de prieteni. Sigur, nu suntem friends și nici nu avem pretenția asta, și nici nu ne-a scris un sobor de scenariști emisiunea vreodată.  Noi nu știm niciodată ce vom povesti în emisiune. Prefer să nu știu că Răzvan va povesti ceva de când aveam 14 ani și am fost la munte, astfel încât reacțiile mele să fie normale. Și este o treabă destul de studiată.”, a spus Dani Oțil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×