Fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv pentru conducere fără permis. Tânărul se afla sub influența drogurilor – UPDATE

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 21:20
Fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv pentru conducere fără permis. Tânărul se afla sub influența drogurilor – UPDATE
Fiul lui Sile Cămătaru a fost reținut de polițiștii din Olt pentru conducere fără permis și consum de droguri. Sursa foto: Hepta.ro

Fiul lui Sile Cămătaru, Albert-Florian Balint, a ajuns din nou pe mâna poliției după ce a fost prins la volanul mașinii sub influența drogurilor. Tânărul avea permisul de conducere suspendat, dar acest lucru nu l-a împiedicat să conducă.

UPDATE, ora 21.20: Fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, va sta 20 zile în arest preventiv, au decis judecătorii de la Judecătoria Slatina.


Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, prins drogat și fără permis la volan

Poliția rutieră din comuna Găneasa, județul Olt l-a oprit pe fiul lui Sile Cămătaru, Albert-Florian Balint, la un control de rutină și mare le-a fost mirarea când au aflat că tânărul avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit surselor din poliție citate de g4media.ro băiatul interlopului a refuzat prelevarea de mostre de sânge, însă a fost testat cu aparatul DrugTest. Albert-Florian Balint a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri.

Băiatul lui Sile Cămătaru a fost reținut pentru 24 de ore

Albert-Florian Balint conducea un BMW X5, deși avea permisul de conducere suspendat. Băiatul lui Sile Cămătaru a fost reținut de polițiști la doar două săptămâni după ce a fost eliberat pentru că a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara.

Organele de poliție din județul Olt au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. De asemenea, fiul lui Cămătaru a fost reținut pentru 24 de ore.

„Au fost întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a IPJ Olt”, spun polițiștii din Olt, relatează digi24.ro.

Albert-Florian Balint, reținut și la începutul lunii decembrie

Așa cum am amintit mai devreme tânărul de 32 de ani a fost reținut la începutul lunii decembrie pentru că a înjunghiat un tânăr într-un club din Timișoara. Pentru a-l reține pe fiul lui Sile Cămătaru polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

Tânărul a fost eliberat la doar câteva ore după ce a fost reținut de polițiști. Cel mai probabil victima a fost amenințată sau plătită ca să-și retragă plângerea, practictă foarte întâlnită în scandalurile din țară.

Politicienii au inițiat un proiect de lege care să interzică oprirea polițiștilor să ancheteze în continuare cazul chiar dacă victima și agresorul se împacă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×