Finul lui Adrian Mutu, reținut pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
07/02/2019, 15:20
Finul lui Adrian Mutu, reținut pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii GALERIE FOTO
Finul lui Adrian Mutu a fost reținut pentru trafic de droguri de mare risc

Finul fotbalistului Adrian Mutu a fost reținut pentru trafic de droguri. Pe numele său Alexandru Mihăilescu, a fost ridicat, în urma unui flagrant, de către polițiști din parcarea unui centru comercial din Pitești. Conform informațiilor existente în acest moment, oamenii legii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul DIICOT- ST Pitești au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, pe raza municipiului Pitești.

Astfel, finul lui Mutu a ajuns în vizorul polițiștilor, fiind bănuit de trafic de droguri de mare risc. De altfel, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, este bănuit și că, în perioada 2017, și până în prezent ar fi traficat cocaină pe raza județului Argeș și municipiului București.

Finul lui Adrian Mutu, Alexandru Mihăiescu, a fost reținut pentru trafic de droguri de mare risc

Iar, pentru probarea activității ilegale, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare atât pe raza municipiului Pitești, cât și în orașul Ștefănești la locuințele acestuia.

Finul lui Adrian Mutu, reținut pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii
Anchetatorii au ridicat din bolidul bărbatului 4 bile de cocaină

În urma perchezițiilor, anchetatorii au identificat și ridicat aproximativ patru bile de cocaină, găsite în bolidul său de lux plus alte 20 de grame aflate în locuința sa, 3 telefoane mobile, 3.850 de lei și 3.100 de euro, dar și ustensile susceptibile cu care inculpatul ar fi porționat drogurile.

Finul lui Adrian Mutu, reținut pentru trafic de droguri! Ce au descoperit polițiștii
Bărbatul era bănuit de trafic de droguri din 2017

De asemenea, a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu asupra autoturismului său, în valoare de aproximativ 70.000 de euro. Bărbatul a fost reținut imediat pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×