Adrian Mutu și Sandra, vacanță exotică în decembrie! Imagini de infarct cu frumoasa brunetă

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
28/12/2018, 16:40
Adrian Mutu și Sandra, vacanță exotică în decembrie! Imagini de infarct cu frumoasa brunetă GALERIE FOTO
Adrian Mutu alături de Sndra în vacanţa exotică avută în Maldive, în luna decembrie

Adrian Mutu şi Sandra, cea care i-a devenit soţie, au petrecut clipe de neuitat în vacanţa exotică pe care au avut-o acum, în luna decembrie. Antrenorul celor de la Al Wahda II a dus-o pe frumoasa brunetă în Maldive şi au împânzit internetul cu poze care mai de care mai sexy.

Pe lângă vacanţele frumoase pe care şi le fac, aceştia trăiesc zi de zi o adevărată aventură în Dubai, acolo unde antrenează „Briliantul” fotbalului românesc. Din vara acestui an, Adrian Mutu s-a mutat în Abu Dabi şi, bineînţeles, alături de el a venit şi frumoasa Sandra. Cei doi şi-au petrecut tot timpul liber la piscină, ori la terase de fiţe, acolo unde s-au fotografiat împreună în luxosul resort în care au stat.

Adrian Mutu și Sandra, vacanță exotică în decembrie

Bruneta i-a devenit soţie anul trecut lui Mutu. “Briliantul” ce a cerut-o de soţie de ziua ei, de Revelion, pe o plajă din Cuba, iar bruneta a acceptat fără să stea pe gânduri. Naşi i-au fost selecţionerul României, Cosmin Contra, alături de soţia sa, şi fostul portarul de la FCSB, Eduard Stăncioiu, împreună cu Beatrice.

Adrian Mutu, alături de Sandra şi Tiago în vacanţă
Adrian Mutu, alături de Sandra şi Tiago pe plajă, la nisip şi la soare, în Dubai, acolo unde locuiesc

„Palmaresul” lui Mutu

Adrian Mutu s-a căsătorit cu Alexandra, prima soţie, la începutul anilor 2000. Mariajul lor nu a rezistat şi au divorţat. Cei doi au împreună un copil, pe Mario, în vârstă de 15 ani de zile. La scurt timp după despărţirea de Alexandra Dinu, Mutu s-a cuplat cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos, cu care s-a şi căsătorit în 2005. Din mariajul lor au rezultat două fete, Maya şi Adriana Mutu, însă cele două odrasle nu i-au ţinut aproape şi au divorţat. În prezent, Mutu este din nou căsătorit, cu fostul model Sandra, cu care are un băieţel, pe nume Tiago Adrian Mutu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×