Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu, mărturisiri despre viața ei de acum

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 20:43
Alexandra Dinu, prima soție a lui Adrian Mutu, mărturisiri despre viața ei de acum
Alexandra Dinu, despre viața sa de acum din America!

Alexandra Dinu, prima iubire a lui Adrian Mutu, a dezvăluit câteva lucruri despre ea de acum și despre cum decurge viața sa. Totul s-a petrecut în cadrul unei emisiuni de televiziuni unde a fost prezentă. De asemenea, frumoasa blondă a mai povestit și despre cariera pe care o are peste Ocean.

Se pare că două filme în care joacă urmează să fie lansate la finele acestui an. În cel de acțiune joacă alături de Pierce Brosnan. Alexandra Dinu și-a găsit liniștea destul de departe de România, după câțiva ani de la divorțul din 2003 de Adrian Mutu.

Alexandra Dinu, viața din America

Fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu, Alexandra Dinu, a povestit într-o emisiune despre viața sa și despre cum au evoluat lucrurile de când a plecat din România. „Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 16 ani. Băiatul meu e bărbat. Oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru. Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc.

Alexandra Dinu, viața de acum
Alexandra Dinu, viața de acum

Alexandra Dinu s-a mutat de câțiva ani peste Ocean. În America, Alexandra Dinu se ocupă de cariera ei de actriță, dar și de fiul ei și al fostului fotbalist Adrian Mutu, Mario. Invitată la emisiunea pe care Cătălin Măruță o prezintă la Pro TV, Alexandra Dinu a dezvăluit că urmează să fie lansate două filme în care a jucat, într-unul dintre ele avându-l ca partener pe celebrul star Pierce Brosnan. De asemenea, Alexandra Dinu a făcut declarații și despre fiul ei, Mario, dar și despre iubit și eventualitatea de a mai deveni mămică. Acum stau în America. M-am mutat de trei ani. Locuiesc acolo, am lucrat acolo, lucrez acolo. Îl cresc pe Mario, care acum are 15 ani. face 16 ani în septembrie. Băiatul meu e bărbat. oamenii ne spun cel mai des că este fratele meu. Este cel mai mândru.”

Alexandra Dinu , despre un al doilea copil: „Mi-aș dori”

„Nu mă gândesc să mai devin mamă. Nu cred. Mi-aș dori o fetiță, nu pot să spun că nu mi-ar plăcea, dar ar fi diferență mult prea mare între ei acum. O să mă mai gândesc. În America am două filme care vor ieși în octombrie și în decembrie. Două noi, unul e super acțiune. Am ajuns să joc și fata rea.

Mi-a plăcut forate mult, aceste roluri sunt cu atât mai solicitante și mai provocatoare. Mă mai duc la cursuri de actorie. În cel din octombrie joc cu Pierce Brosnan. E un tip extraordinar, un gentleman. A fost o mare bucurie, mă uitam la el când eram mică. cel de-al doilea e tot un film de acțiune, în Italia nu făceam asta. Mi-a plăcut să trec la asta”,  a declarat Alexandra Dinu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×