Alexandra Dinu a revenit în România! Actrița renegocieză pensia alimentară pentru Mario

Sandra Popescu    Nicoleta C   
în Stiri mondene
13/08/2018, 18:24
Alexandra Dinu a revenit în România! Actrița renegocieză pensia alimentară pentru Mario GALERIE FOTO
Alexandra Mirela Dinu, după numele său complet, a devenit un nume în România la doar 19 ani.

Alexandra Dinu, mama primului fiu al lui Adrian Mutu, a a revenit în România, zilele acestea. Actița, care activează de mulți ani numai peste hotare, a venit  să renegocieze cu avocații lui Adiran Mutu pensia alimentară a copilului lor, Mario. Alexandra Dinu împreună cu fiul ei sunt stabiliți în SUA. Relația dintre cei doi este foarte apropiată, mai ales că băiatul a crescut numai lângă mama lui. De ziua actriței, fiul ei i-a scris un mesaj emoționant pe un site de socializare în care își transmitea considerația față de cea care i-a dat viață. ”La mulți ani celei mai importante persoane din viața mea. Mă simt binecuvântat și sunt extrem de recunoscător să te am pe TINE drept mamă. Ești motivul pentru care mă trezesc dimineața și pentru care fac ce fac zi de zi. Îmi dai mereu energie pentru tot ce fac, când am nevoie, iar această energie este lucrul care mă determină să merg tot înainte. Astăzi este o zi specială, așa că nu lăsa pe nimeni să ți-o distrugă! Te iubesc”, i-a scris fiul Alexandrei Dinu pe Facebook.

Aceasta a reacționat imediat mulțumindu-i fiului ei pentru mesaj ”Îți mulțumesc pentru această frumoasă surpiză. Poate nu își dai seama., dar tu ești sura acestei energii despre care vorbești. Mă faci să fiu mândră în fieacre zi și te iubesc mai mult decât se poate spune în cuvinte”, a scris Alexandra Dinu.

Alexandra Dinu, fotografiată în București! Actrița a venit să renegocieze pensia alimentară
În 2003 se desparte de tatăl copilului ei și pleacă în Italia.Aceasta devine una dintre cele mai apreciate românce.

Alexandra Dinu a revenit în țară și arată perfect la 37 de ani

Cei doi au fost căsătoriți în perioada 2001-2003, iar din dragostea lor a reieșit Mario, în vârstă acum de 16 ani. De la despărțirea lor, cei doi au apelat la judecători, pentru ca Adi Mutu să plătească o pensie alimentară. În 2016, în urma celor decise de instanță, fostul fotbalist a fost obligat să plătească o pensie alimentară, dar pe care nu a onorat să o plătească. Se pare că acesta avea de plătit aproximativ 140.000 de euro, iar din această cauză a contestat recent executarea silită.

Astfel, un nou proces, în ceea ce privește pensia alimentară a copilului. Adrian Mutu a depus, pe 2 mai 2018, la Judecătoria Sectorului 1, din București, o cerere legat de pensia băiatului lui. În cele din urmă, aceștia se vor întâlni din nou la Judecătorie în această perioadă, pentru a renegocia pensia alimentară a lui Mario. Așa că, Alexandra Dinu a fost fotografiată în țară, probabil pregătită pentru procesul ce va urma.

Alexandra Dinu, mama copilului lui Adrian Mutu, a fost fotografiată revenind în țară, după o lungă perioadă în care nu a mai fost deloc în România. Actița, care activează de mulți ani numai peste hotare, a venit în țară să renegocieze cu reprezentanții lui Adiran Mutu pensia alimentară a copilului lor, Mario.
Aceasta devine una dintre cele mai apreciate românce. A început prin a prezenta Meteo, la postul de televiziune Rete4, din Italia.

Biografie

Alexandra Dinu(37), născută în București. Alexandra Mirela Dinu, după numele său complet, a devenit un nume în România la doar 19 ani. Actrița a terminat studiile liceului ”Jean Monnet” din București. A debutat la postul TVR 2, în cadrul emisiunii Trupa DP2, iar în anul 2000 a prezentat o emisiune sport, ProMotor, la ProTv. Inițial, aceasta a intrat în ochii presei după ce a devenit soția fostului fotbalist Adrian Mutu. În 2002 a jucat în comedia ”Garcea și oltenii”, unde a dat lovitura, fiind un film admirat majoritatea românilor. În 2003 se desparte de tatăl copilului ei și pleacă în Italia.Aceasta devine una dintre cele mai apreciate românce. A început prin a prezenta Meteo, la postul de televiziune Rete4, din Italia. În anul 2008 s-a stabilit acolo și a fost aleasă să prezinte evenimentul de lansare a mărcii Ferrari.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×