Filmul ”5GANG: Un altfel de Crăciun” vânzări record. 10.000 de bilete au fost vândute în avans

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2019, 12:56
Filmul ”5GANG: Un altfel de Crăciun” vânzări record. 10.000 de bilete au fost vândute în avans
Filmul de comedie „5GANG: Un altfel de Crăciun”, vânzări record la biletele în avans. Sursa foto: Instagram.com

Mult așteptatul film „5GANG: Un altfel de Crăciun” a fost lansat în cinematografele din România și deja a atins un record foarte important. Producția a înregistrat un număr impresionant de bilete vândute în avans.

Filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun”, record absolut

Selly, cunoscutul vlogger, are noi motive de bucurie. Filmul de comedie în care apare alături de colegii de trupă,  „5GANG: Un altfel de Crăciun”, a fost lansat în cinematografele din România, pe 27 decembrie, și deja a atins un record foarte important.

Filmul a avut premiera la Grand Cinema Băneasa și a înregistrat un număr record de bilete vândute în avans la nivel național, 10.000 de bilete. Prin urmare, filmul a depășit biletele cumpărate în avans anul trecut pentru „Aquaman”, cu 5000 de bilete.

Biletele pentru filmul „5GANG: Un altfel de Crăciun” au fost puse în vânzare în cinematografele din toată țara începând cu data de 6 decembrie 2019. La premiera din 23 decembrie peste 800 de copii și adulți au vrut să fie alături de actorii lor preferați din film.

Filmul de comedie, distribuit de Vertical Entertainment

„5GANG: Un altfel de Crăciun” este un film produs de compania de distribuție Vertical Entertainment care deține în palmares unele dintre cele mai importante titluri. Printre filmele distribuite de companie se numără „Joker”, „Justice League”, „Suicide Squad”, „Wonder Woman”, „Dunkirk”, „Annabelle” sau „Aquaman”.

Cu siguranță compania este mândră de recordul stabilit de numărul mare de bilete vândute în avans.

„Ne-am chinuit câteva luni să facem acest film și suntem foarte mândri de rezultatul final. Acum nu putem decât să ne bucurăm că mesajul nostru pozitiv ajunge la un public atât de larg. Vă invit să vă bucurați și voi de o comedie comercială despre familie și prietenie”, a declarat regizorul filmului, Matei Dima.

Tânărul regizor a mărturisit că povestea a fost scrisă într-o vară și filmul va fi unul serios și amuzant în același timp. „E un proiect foarte serios și foarte fun în același timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv și multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta”, a mai spus Matei Dima, scrie iqads.ro.

„A venit în sfârșit și ziua asta! Filmul 5GANG iese oficial în cinematografe în toată țara. Cine a văzut filmul până acum? Așteptăm cu sufletul la gură reacțiile voastre, a fost o muncă, dar și o plăcere uriașă să lucrăm la proiectul ăsta alături de BRomânia și de toată echipa de producție. Ne vedem pe marele ecran”, a scris Selly pe contul de Instagram.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×