Anunț de ultima oră pentru fanii Selly și 5GANG! Filmul ”5GANG, un altfel de Crăciun” apare pe 27 decembrie

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/12/2019, 18:27
Anunț de ultima oră pentru fanii Selly și 5GANG! Filmul ”5GANG, un altfel de Crăciun” apare pe 27 decembrie
Filmul de comedie „5GANG, un altfel de Crăciun” va apărea în cinematografe pe 27 decembrie. Sursa foto: iqads.ro

Filmul de comedie așteptat de fanii vloggerului Selly și ai trupei sale muzicale 5GANG va apărea în cinematografe imediat după Crăciun. Producția îi aparține unui tânăr regizor care își va face debutul regizoral cu ocazia lansării acestui film.

Filmul „5GANG, un altfel de Crăciun” va avea premiera pe 27 decembrie

Cei cinci componenți ai trupei 5GANG au făcut furori în concertele și aparițiile pe care le-au avut în mediul online, cât și în public. Fanii sunt extaziați de fiecare dată când îi văd, acesta fiind probabil unul dintre motivele pentru care tinerii vor lansa în curând un film de comedie.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați vloggeri din țara noastră. El a fost cel care a înființat și trupa 5GANG și pentru că a dorit să treacă la un alt nivel al maturității va lansa în premieră pe 27 decembrie filmul intitulat „5GANG, un altfel de Crăciun”.

„E o poveste pe care am scris-o vara asta cu Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu, iar acum o filmăm. E un proiect foarte serios și foarte fun în același timp, cu o poveste cu mesaj pozitiv și multe elemente care sunt sigur că vor plăcea publicului. Sunt foarte fericit că facem filmul acesta”, a declarat regizorul filmului Matei Dima, scrie iqads.ro.

Care este tema filmului de comedie al trupei 5GANG

Matei Dima își va face debutul regizoral odată cu lansarea filmului „5GANG, un altfel de Crăciun” . Tânărul este cunoscut publicului din reclamele Vodafone, dar și ca BRomania.

Filmul va apărea în ziua în care românii îl sărbătoresc pe Sfântul Ștefan. Scenariul este scris de Radu Alexandru și Vali Dobrogeanu, în colaborare cu Matei Dima. Producția urmărește o poveste încărcată de umor a vloggerilor din perioada sărbătorilor de iarnă.

Totodată, filmul de comedie surprinde prin ironie fină și scene comice și ține publicul în suspans până la final. Producția va putea fi vizionată în toate cinematografele din țară începând cu 27 decembrie. Lungmetrajul va fi distribuit de Vertical Distribution.

Comedia îmbrățișează elementul unei fantezii care îl diferențiază de proiectele desfășurate până acum de membrii 5GANG: Selly, Gami, Pain, Dia și Mădălin.

Pe lângă membrii trupei 5GANG din distribuția filmului mai fac parte Cosmin Nedelcu (Micutzu), Laura Giurcanu, Julia Marcan, Dorian Popa, Vali Dobrogeanu, Cristina Almășan, Irina Deaconescu și Mădălina Cazacu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×